Membrii echipei PSD din Ștefan cel Mare, primii din Neamț care și-au depus oficial candidaturile pentru alegerile locale. Harpa: „Aveți tot sprijinul meu!”

0

Social-democrații din comuna Ștefan cel Mare au spart gheața. Constantin Timofte, candidatul PSD pentru funcția de primar, și membrii echipei pentru Consiliul Local sunt primii din județ care au depus la biroul electoral candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie, anunță președintele PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa.
„Le-am fost alături, le-am strâns mâna, așa cum o voi face și după victorie! Mult succes! Aveți tot sprijinul meu în a vă atinge obiectivul: revitalizarea satului românesc și dezvoltarea comunei Ștefan cel Mare în așa fel încât copiii, tinerii și seniorii să trăiască fericiți, în condiții optime, la ei acasă!

Același lucru, în tot Neamțul, va fi o prioritate pentru administrația mea la nivel de județ!”, a declarat Daniel Vasilică HARPA, președintele PSD Neamț și candidat pentru funcția de președinte Consiliul Județean Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate