Meci la Gârcina – USL contra PMP

0

În consiliul local al comunei Gârcina treaba a luat-o iar pe arătură. Un fel de coaliție făcută în pauza mare între unii de la PNL și un consilier PSD dă peste cap activitatea primarului care e de la PMP. Ba nu se întrunește comisia juridică și nu pot fi trecute proiectele, ba se fac proiecte și se retrag de pe ordinea de zi, ba nu se semnează actele de la ședințe. De exemplu, mâine e ultima zi când trebuie depus un proiect, dar cel care a fost președinte la ultima ședință nu a semnat actele pe motiv că trebuie să verifice temeinic proiectele deja aprobate în CL.

Nu e nimic spectaculos în ce se întâmplă acum la Gârcina, deoarece aici a fost dintotdeauna Triunghiul Bermudelor din Neamț doar că nu mai înțelege nimeni care și cu ce partid e în alianță, care și contra cui e. Azi e PMP cu PSD, mâine e PSD cu PNL, poimâine PNL cu PMP. Poate nu ar fi rău să aprindă careva lumina să se hotărască cine cu cine.

Ce este cu adevărat deranjant pentru comuna Gârcina este faptul că din lupta lor haotică nu s-a mai votat și nu se va mai aplica un proiect care viza facilitați fiscale pentru oamenii din comună. Iată ce nu au mai aprobat în CL Gârcina.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate