”Avem scări rulante la pasajul subteran de la Curtea Domnească”

1

”Avem scări rulante la pasajul subteran de la Curtea Domnească.
Așa ar fi putut suna titluri de știri în urmă cu câțiva ani, dacă nu ar fi domnit blazarea și superficialitatea. Astăzi, e doar un proiect deblocat, care se lovise brutal de zidul birocrației excesive și al clasicului răspuns „nu se poate”. Un zid pe care îl dărâmăm, ușor – ușor…
Pentru că nu mă aștept să primim de la alții, vă cer eu scuze pentru că nu ați putut beneficia atâția ani de aceste scări, importante pentru a face deplasarea mai ușoară, mai ales celor cu dificultăți în deplasare.
Trebuie să vă spun că scările ar fi putut fi funcționale de ieri, dacă cineva din primărie nu s-ar fi gândit să aștepte primarul să taie panglica. Dar, așa cum vremea resemnării a trecut, și vremurile în care se inaugurau cu fast investiții care fac parte din strictul necesar sau din buna administrare. Păstrez panglicile pentru proiectele cu adevărat importante pentru #nouaPiatra.”
a spus primarul Andrei Carabelea pe pagina sa de Facebook

Noile scări rulante au costat 140.000 euro și le-au înlocuit pe cele vechi care nu au mers niciodată. Achiziția a fost făcută înainte de a se instala noul primar Andrei Carabelea care pare mulțumit că cineva a aruncat pe geam 140.000 euro și nu a mișcat nici un deget să impute suma aceasta celor care se fac vinovați de această cheltuială inutilă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    La ce folosesc scarile?La nimic!Era mai bine sa faca scari normale si o platforma pentru persoane cu dizabilitati!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate