Maxim de inteligenta din partea unor politicieni nemteni

2


Desi au fost avertizati de nenumarate ori sa nu isi mai faca manevrele si programarea voturilor sau a smecheriilor pe langa microfoanele presei, ei nu si nu, devenind in permanenta subiect de amuzament pentru jurnalistii care desigur au bunul simt sa nu faca publice rahaturile pe care le vorbesc politicienii ascunzandu-se in fata microfoanelor .
Ar mai trebui niste sedinte de partid unde politicienii sa fie instruiti cum sa faca magarii departe de ochii si urechile presei pentru ca risca sa devina penibili si noi nu mai trebui sa muncim sa-i prindem .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. claudiu botez spune

    Am inteles asta .Ce n-am inteles insa este de ce colegii d-stra de breasla nu fac un minim de efort sa se apropie de acest prag. Senzatia mea si multor altor cetateni din acest oras este ca dimpotriva acesti colegi ai d-stra ii protejeaza ii incurajeaza in relele pe care le fac in schimbul unor avantaje . Iar lucrul acesta este vizibil chiar si pentru oameni care nu au acces la prea multe informatii. Adica este o partinire pe fata a celor care au si detin puterea.

  2. claudiu botez spune

    Da, se murdaresc in vazul lumii.Dar n-as fi deacord cu d-stra ca”sunt subiect de amuzament pentru jurnalistii care desigur au bunul simt sa nu faca publice rahaturile” …
    Nu sunt subiect de amuzament decat pentru ziarul d-stra pentru ca celelalte ziare ii tin la adapost de vazul lumii(stiu ele de ce)

    ADMIN : Exista niste reguli nescrise din cauza carora , cel putin eu personal , nu fac publice toate informatiile pe care le obtin in urm aunor astfel de accidente sau in urma unor discutii strict private sau in alte conditii exceptionale . Exista un prag moral pe care daca il treci devii la fel ca ei .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate