Material lemnos transportat fără documente legale. Seria ilegalităților continuă (VIDEO)

0

La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii au acționat pe linia prevenirii și combaterii infracționalității silvice.

Astfel, în jurul orei 15:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au depistat pe Drumul Comunal 163, din localitatea Crăcăoani, o autoutilitară care transporta aproximativ 3,5 m.c. de material lemnos, fără documente legale.

Conducătorul auto, a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legislației silvice, cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, fiind dispusă confiscare faptică a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Gârcina.

***

Totodată, în jurul orei 17:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au depistat pe Drumul Național 15C, din localitatea Crăcăoani, o autoutilitară care transporta aproximativ 2 m.c. de material lemnos, fără documente legale.

Conducătorul auto, a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legislației silvice, fiind dispusă confiscare faptică a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Văratec.

***

La aceeași dată, în jurul orei 17:10, polițiștii Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au depistat pe strada Mihail Sadoveanu, din localitatea Târgu-Neamț, o autoutilitară, condusă de un tânăr de 20 de ani, din județul Suceava, care transporta aproximativ 3 m.c. de cherestea rășinoase, fără documente legale.

Conducătorul auto, a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legislației silvice, cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, fiind dispusă confiscare faptică a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Târgu-Neamț.

Sursa/Foto/Video: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate