Furt calificat în Piatra-Neamț: autorii s-au folosit de cheile societății și au oprit sistemul de supraveghere video. Prejudiciu estimat la 23.000 de lei

0

La data de 10 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale, din Piatra-Neamț cu privire la faptul că, în cursul lunii octombrie 2022, un bărbat, de 42 de ani, din Săvinești în calitate de manipulat, ar fi sustras, în mod repetat bunuri, respectiv folii de ambalaj, ce aparțineau societății comerciale unde acesta era angajat.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în perioada septembrie-octombrie 2022, bărbatul de 42 de ani, împreună cu alte cinci persoane, cu vârste cuprinse între 27 și 48 de ani, din Săvinești și Piatra-Neamț, ar fi folosit fără drept cheile societății în cauză și ar fi oprit sistemul de supraveghere video, sustrăgând folii de ambalaj și alte bunuri aparținând societății comerciale, cauzând un prejudiciu estimat de 23.000 de lei.

În urma documentării activității infracționale, doi bărbați, cu vârste de 27 și 48 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

La data de 18 ianuarie a.c., persoanele în cauză au fost prezentate instanței de judecată, față de tânărul de 27 de ani fiind dispusă arestarea preventiva pentru o perioada de 30 zile.

Totodată, față de bărbatul de 42 de ani, care este plecat din țară, se vor continua procedurile judiciare specifice.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate