Mașină blocată pe drumul axial Durău – Izvorul Muntelui

0

Jandarmii montani au intervenit pentru a ajuta o familie ce a rămas cu maşina blocată pe drumul axial Durău – Izvorul Muntelui .
Duminică 29 martie a.c., în jurul orei 18.00, jandarmii din cadrul Postului Montan Bicaz au intervenit pentru a ajuta o familie ce a rămas suspendaţi cu autoturismul datorită denivelărilor şi a gheţii pe drumul axial Durău – Izvorul Muntelui.
Şoferul, Dragoş B, de 29 de ani, din Bucureşti, alături de soţie şi băiatul lor de un an nu au respectat faptul că respectivul drum era închis circulaţiei şi au plecat dinspre Izvorul Muntelui încercând să ajungă la Mănăstirea Cerebuc. După aproximativ 7 km, au rămas suspendaţi datorită denivelărilor şi a gheţii. Au încercat aproximativ şase ore să repună autovehiculul pe traseu, şi, după ce au văzut că nu reuşesc, au solicitat sprijinul jandarmilor prin numărul unic de urgenţă 112.
Jandarmii montani au reuşit să scoată maşina, tractând-o pe distanţa de aproximativ 2.000 de metri şi i-au condus pe aceştia înapoi în localitatea Bicaz. Intervenţia jandarmilor a durat aproximativ 60 de minute.
Întrebat de jandarmi cum de s-a aventurat pe acel traseu şi de ce nu s-a informat despre starea traseului bucureşteanul a replicat că mai fusese pe acel drum, dar vara, fără probleme şi nu a considerat necesar să oprească la Punctul de informare.
Nu este primul caz în care jandarmii montani intervin pentru a ajuta turişti ce au rămas blocaţi în diferite zone ale muntelui Ceahlau, astfel duminica trecută patru tineri din Iaşi au rămas blocaţi pe drumul axial.

Compartiment informare şi relaţii publice

„Administraţie pentru toţi, siguranţă pentru fiecare”

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate