Bunicul copilotului avionului care s-a prăbușit în Franța este originar din România

0

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, medic pediatru, în vârstă de 87 de ani, ceata aviona emigrat din România în Germania, în anii ’70, împreună cu soția sa. El a venit în Germania la un congres și nu s-a mai întors în România. S-a angajat la o clinică de pediatrie în Neuburg, orășel în care a locuit împreună cu soția sa până în urmă cu câteva luni, când s-au mutat la fiica lor, mama copilotului, în Montabaur, landul Rheinland-Pfalz.

Copilotul Andreas Lubitz este suspectat că ar fi provocat intenționat prăbușirea avionului Airbus A320 în Alpii francezi. El s-a confruntat cu un episod depresiv major în 2009 şi se afla sub observaţia unor medici neurologi şi psihiatri, având concediu medical inclusiv pentru ziua în care a avut loc tragedia. Copilotul ar fi avut și dezlipire de retină, dar nu se știe încă dacă problemele lui oftalmologice au cauze fizice sau psihologice, aceste probleme de vedere punând sub semnul întrebării capacitatea sa de a pilota avioane.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate