Marșul pentru viață 2016

4

Marşul pentru viaţă din acest an s-a organizat sub deviza Pentru viață, pentru femeie, pentru familie și s-a manifestat pe traseul Biserica „Sf. Spiridon” de la Spitalul Judeţean Neamţ – Muzeul de Istorie – Hotel Ceahlău – Teatrul Tineretului – Biserica „Sf. Ioan Domnesc”.

La acţiune au participat peste 300 de susținători, Protopopiatul Roznov, Asociaţia Tineretul Ortodox Român din Piatra Neamţ, Societatea Ortodoxă a Femeilor Române din Piatra Neamț, Asociația Părinți pentru Ora de Religie – Neamț, Asociația „Tinerii de azi – Generația de Mâine – T.A.G.M.A., Compartimentul Pro Vita Piatra Neamţ, Liga Părinților, Asociația Umanitară „Codrin”, Asociația de Sprijin a Persoanlor cu nevoi speciale „Luceafărul”, Asociația Riana – Piatra Neamț Asociația ProDemocrația Piatra Neamț, Asociaţia pentru Cultură, Tradiţii şi Spiritualitate „Leru-i Doamne”, Parohia „Sf. Ioan Domnesc” din Piatra Neamţ, Asociaţia „Eu cred” din Bicaz Chei, Asociaţia Creştin Ortodoxă „Mama Olga”, Asociația Ioannis.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Dumitru Daniel spune

  Și ce anume #rezolvă asemenea manifestațiuni ( ? )

  1. legio spune

   Nu se va mai opri apa in PN,vom ajunge toti in rai. Am mai spus-o si o mai spun ,poporul roman s-a transformat intr-un popor de maimute ,imitat tot ce fac altii.

   1. Andi spune

    Dar si tu faci parte din poporul asta transformat in cazul in care ai fi fost si tu expulzat nu ai mai scrie astazi nimic despre religie dar timpul nu este trecut, cand ai sa-ti dai seama ai sa vezi cat de redus esti.

    1. Razvan spune

     Acelasi lucru pot sa il afirm si despre tine.
     Ironica poza unde niste popi conduc o multime „pentru viata”. Acum am inteles titlul articlolului: Mars…..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate