Măriuca în lumea poveștilor

0

Vineri, 21 septembrie, la ora 17.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor, Asociația „Future” și Grupul „Tinerii de Azi – Generația de mâine” (T.A.G.M.A.) au prezentat un nou spectacol de excepție din cadrul proiectului realizat cu sprijinul Consiliului Județean Neamt „Primii mei pași în lumea artei”. Este vorba de piesa de teatru „Măriuca în lumea poveștilor”
Intrarea a fost libera.

Scenariul și regia sunt realizate de Cătălin Iosub, coordonatorul proiectului „Primii mei pași în lumea artei” și al grupului T.A.G.M.A, autor și regizor al piesei de teatru de succes „Caragiale Reloaded”, care a avut premiera in noiembrie 2011 si s-a jucat cu sala plină la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Piesa „Măriuca în lumea poveștilor” este o abordare inedită a poveștilor copilăriei noastre prin încercarea de a schimba firul epic și de a găsi noi soluții. Îi vom întâlni pe Hansel și Gretel, Pinocchio, Vrăjitoarea cea Rea, Scufița Roșie, Lupul cel Rău, Crăiasa Poveștilor, Albă-ca-Zăpada, Cenușăreasa, Capra cu trei iezi și multe alte personaje clasice care se vor confrunta cu elementul surpriză: Măriuca, un copil care va reuși să schimbe întreg universul poveștilor. Faptele ei vor fi judecate la Tribunalul Poveștilor, iar deznodământul il puteti urmari in clipul de mai jos.
Personajele sunt interpretate de peste 20 de mici artiști din cadrul proiectului „Primii mei pași în lumea artei”, dar și de membri ai Grupului T.A.G.M.A.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate