Mare atenție la țepele de pe facebook!

1

Sunt mulți oameni care își caută jumătatea, atât în lumea reală cât și în spațiul virtual, și e firesc. Cu toții avem dreptul la fericire și la o viață liniștită. Trist este că mulți dintre acești oameni care inițiază o pseudo-relație pe facebook, cad pradă unor înșelătorii de mari proporții.

Asta a pățit un bărbat din Petroșani, convins că și-a găsit iubirea vieții. Respectiva doamnă din spatele contului de facebook l-a fermecat spunându-i că își dorește un mariaj cu el, ba mai mult, i-a promis ca îi va trimite suma de 3 milioane de dolari să „aibă grijă de ei” pâna va ajunge și ea în țară. Absolut încântător, nu? Singura „chichiță” a fost că presupusa căruță de bani era cumva blocată într-un cont din Indonezia, un fleac informațional, așa încât viitoarea miresică i-a cerut bietului bărbat o sumă consistentă de bani pentru a facilita mai repede deblocarea acelui cont doldora de bani.

Fără să bănuiască faptul că e ceva suspect la mijloc, domnul în cauză a virat în contul doamnei suma de 17000 euro..plus un mărunțis de vreo 2000 dolari, după care, adio amor! Cu alte cuvinte, stors de bani și cu inima frântă.

Un caz similar a ajuns în atenția presei și anul trecut, protagonista fiind o femeie care a fost înșelată în același mod crud de către un bărbat. De atunci fenomenul în cauză a fost denumit cel al „scrisorilor nigeriene”.

Grijă mare cui încredințați asemenea sume de bani! În spatele unui cont de facebook se poate ascunde oricine. O dragoste „cumpărată” e oricum numai dragoste nu.

Sursa: Mediafax

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Maria spune

    Bunicul meu are o vorbă: „dragostea e mai rea decât căcarea”. Ceea ce li s-au întâmplat acestor oameni se numește PROSTIE. Cum să dai atâția bani unui necunoscut? Trebuie să fii în comă profundă să faci așa ceva. 🤪🤕

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate