Mâine, ultima dezbatere a şefului CJ cu reprezentanţi ai Sănătăţii nemţene

0

Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, se va întâlni, mâine, 11 decembrie, cu conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, aceasta fiind ultima î1ntâlnire dintr-un şir de cinci, programate cu şefii spitalelor din judeţ. Miercuri, 9 decembrie, şeful legislativului judeţean s-a întâlnit cu conducerea Spitalului Orăşenesc „Sf. Dimitrie“ Tîrgu Neamţ, discuţiile fiind axate pe problemele cu care se confruntă unitatea spitalicească şi posibilităţile de intervenţie ale CJ pentru soluţionarea lor.„Ca şi în celelalte spitale despre care m-am interesat, problemele ţin de lipsa finanţării suficiente, de nevoia de dotări, de necesitatea de a fi mai mulţi specialişti în spital. Consiliul Judeţean a făcut un efort deosebit în acest an, alocând sume importante pentru spitalul din Tîrgu Neamţ, sume cu care s-au asigurat nişte condiţii decente pacienţilor care stau internaţi acolo. Nici reabilitările făcute la spital cu fonduri de la bugetul judeţului nu sunt de neglijat, având în vedere faptul că s-au schimbat acoperişul, tâmplăria, s-au făcut diverse reparaţii interioare şi exterioare. Sigur, sprijinul de la judeţ nu se opreşte aici, tocmai de aceea având loc aceste întâlniri cu şefii de spitale, pentru că vreau să ştiu care sunt problemele fiecărei unităţi şi ce putem face pentru fiecare caz în parte, ca să îmbunătăţim condiţiile din spitale“, a declarat Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.
Mâine, şeful legislativului judeţean se va întâlni cu conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, cu care are multe de discutat în privinţa proiectelor aflate în derulare, în faza de încheiere ori care urmează a fi accesate de acum.
Luni, 7 decembrie, preeşdintele Constantin Iacoban s-a întâlnit cu directorii spitalelor de la Bicaz şi Bisericani, marţi – cu cei de la Spitalul Municipal Roman, miercuri – cu şefii sănătăţii tîrgnemţene.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate