Mâine, execuție politică la Publiserv?

2

Surse liberale ne spun că mâine se va convoca un consiliu de administrație la Publiserv pentru demiterea directorului Gheorghe Triboi. Motivul adevărat este acela că nu mai face parte din PNL.

Deși Gheorghe Triboi a avut rezultate bune la conducerea societății, deși a fost pus pe funcție de PNL, acum trebuie executat pe criterii strict politice, adică PNL și USR vor face exact ce spuneau în campania electorală că nu vor face și că doar ”m**e PSD” făcea așa ceva.

Epurările politice vor continua în Neamț și nu vorbim de scoaterea din funcții a celor puși de PSD, ci a tuturor celor care nu ”pupă ghiulul” foștilor PDL-iști reîntorși la butoanele administrației locale.

Noi urăm mult succes CA-ului de la Publiserv care nu are pe ordinea de zi demiterea lui Triboi. Deci, dacă vor inventa ceva să îl demită în următoarea perioadă, pot exista suspiciuni că făptuiesc penal și acest articol certifică public și premeditarea plus abuzul în serviciu la ordin politic.

Civilizat ar fi să existe o mediere, să-i ceară civilizat omului să plece chiar dacă are contract până în 2022, să se stabilească compensații financiare și toată lumea să fie mulțumită. Dar nu ai cu cine. Sălbaticii PDL nu știu decât execuții, epurări, abuzuri, ură, răzbunări și peste toate astea sunt și niște meschini care nu își asumă propriile decizii. Pun alți funcționari sau oameni de prin CA-uri și AGA să facă mizeriile în locul lor. De asta vedem funcționari publici anchetați de DNA, trimiși în judecată, unii chiar condamnați, iar pe politicienii care le-au dat ordinele să comită fapte penale, liberi și cu banii în buzunar.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Stefan spune

    Motivul schimbarii este ca, probabil, nu a cotizat suficient!Masura corecta ar trebui sa fie nu demiterea lui Triboi, ci desfiintarea Publiserv!

  2. Janel iosub spune

    Nu va faceti probleme ca cineva incalca legea, deoarece si pe mine m au executat in 2017 intr un stil golanesc si nimeni nu a patit nimic! Asa ca lotriile politice fac si desfac totul! Dar cum ramane cu dezideratul „FARA SINECURI”!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate