”Ce cocoașe de neam prost sunt la intrarea în oraș!”

9

”Da’ ce cocoașe de neam prost sunt la intrarea în oraș!”, ne-a spus un om care toată viața lui s-a ocupat de circulația de pe drumurile publice.

Adevărul este că acele calmatoare (cocoașe) înainte de giratoriul de la intrarea în oraș dinspre Săvinești nu par menite să te încetinească, ci să îți rupă mașina. Poți să ai cea mai bună suspensie la mașină și să mergi cu 5 km la oră, că tot te zdruncină. Sunt prea agresive, iar cei care merg spre Săvinești nu trebuie să treacă peste o cocoașă, ci peste 3.

Băieții care au pus cocoașele acolo să se urce toți într-o mașină, șoferul să pună cafeaua pe bord, iar ceilalți să stea cu câte o sticlă de suc în gură și să treacă cu viteză mică peste cocoașe. Cu 5 km la oră, nu mai mult.

9 Comentarii
 1. Yoo spune

  Niciodată românul nu este și nu va fi mulțumit….dacă este ceva, de ce este….dacă nu este, de ce nu e….nație fără leac

 2. Petrica spune

  Incetul cu incetul ne strica orasul primarul asta.

 3. Florin spune

  Ptr Marius:
  Daca tot se gasesc solutii, ar putea sa gaseasca solutii optime (niste cocoase mai mici) ..nu sa arunce in ciuda acele cocoase ca si-a permis cineva sa-i critice ca nu e semnalizat cum trebuie acel sens giratoriu… Intr-adevar, sensul este foarte inutil… dar daca ca sofer nu il observi, lasa-te de sofat si fa piciorul frumos pe jos sau cel mult cu o bicicleta… cine nu vede acel sens, probabil nu vede cand cineva traverseaza strada, un semn de cedeaza trecerea, o linie dubla continua sau un loc rezervat persoanelor cu handicap…

 4. Radu spune

  Absolut penibil: giratoriul, cocoașele și aneuronicul care a gândit și dispus realizarea ansamblului…

 5. codrin spune

  ADEVARAT !! cu observatia ca si cei de pe celalalt sens au tot trei cocoase, doar ca ultima este scobita in asfalt, are profil negativ.
  O inventie de prost gust aceste cocoase, de parca toate Consiliile Locale ar avea actiuni la service-uri auto

 6. Marius spune

  Acum ceva timp toată lumea țipa că sunt accidente. Când se găsesc soluții nu e bine….ca și la Caciulesti. Mai bine calmatoare de viteză decât morți. Nu?

 7. Cristian spune

  Ce rost are sensul giratoriu ?! , cocoasele blocheaza traficul iar sensul giratoriu este bomboana pe coliva . Pardon , intrebare retorica , ar fi trebuit sa intreb cat a costat porcaria asta .
  Daca vreti sa vedeti unde este necesar , f.f. necesar , un sens giratoriu incercati la Roznov , zona Peco , sa iesiti de pe DJ – Roznov – Girov , in DN -Bacau -Piatra Neamt . In fiecare saptamana se tamponeaza cineva .

 8. Silviu spune

  Acesta este nivelul ” celor 15.000 de specialisti” CDR , pardon PNL !

 9. nae spune

  Sunt exact ca la mall nu mi se par mari .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate