Mafia din spital a mai câștigat o bătălie. Au început concursurile pentru șefia secțiilor din spital fără să se permită prezența unui observator extern

8

Cum era de așteptat, concursurile pentru șefii de secții din spital au început. Toate demersurile noastre și suspiciunile nemțenilor nu au putut să convingă să se permită prezența unui observator din partea presei.

Totul s-a făcut în spatele ușilor închise și primii doi șefi de secție au trecut deja de concurs. Este de neimaginat cum s-au organizat în mare liniște și cum au reușit să blocheze orice posibilitate ca cineva să afle ce se întâmplă la aceste concursuri. Nu filmat, nu observator extern, nu transparență, nu nimic. Ei între ei.

Bravo, mafie din sănătate! Ești mai tare decât toată presa, toate partidele și toți nemțenii la un loc.

Cine trebuia să răspundă consiliului județean la hârtii pentru ca să se aprobe prezența unui observator la aceste concursuri? Ministerul PNL al Sănătății, iar liberalii nemțeni au promis că vor interveni la minister să se primească răspunsurile care erau ieșite deja din termenul legal dar nu s-a întâmplat nimic.

Mafia din spital a câștigat cu ajutorul guvernului PNL. Nu este exclus ca mafia să fi câștigat și dacă era guvern PSD, dar de la presupuneri la realitate nu putem decât să arătăm cu degetul spre guvernul Orban și spre liberali care nu au făcut nimic ca nemțenii să vadă ce se întâmplă cu aceste concursuri de ocupare a funcțiilor de șefi de secții în spitalul din Piatra-Neamț. Mulți nemțeni credeau că dacă vin liberalii se schimbă ceva și s-a schimbat. E mai rău acum.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
 1. elisa spune

  Toate posturile scoase la concurs sunt cu DEDICATIE in spitalul judetean neamt.Nimeni, niciodata nu intra acolo fara pile.Ce nu e clar???
  Aviz amatorilor, visatorilor, naivilor,etc!!!

 2. Gradinaru Neculai spune

  Hotărârea de Guvern 286/2011 cu modificările la zi, este cadru general pentru ocuparea posturilor vacante.

 3. Gradinaru Neculai spune

  Cu părere de rău dar trebuie să vă precizez că acestea sunt prevederile Ministerului Sănătății, stabilite prin OMS nr.1406/2006 și 869/2015 ambele cu modificările la zi, privind organizarea concursurilor pentru ocuparea posturilor de medici șefi secție, laborator, farmacie, etc.
  Nerespectarea prevederilor prevăzute în OMS sus menționate, duc la nulitatea concursului.

  ADMIN: Am studiat și noi. Legea nu interzice observator si nulitatea decurge din nerespectarea regulilor impuse …adcica daca se incalca una …nu daca e ceva in plus …

 4. Radu spune

  Asta cu “observator extern” la concursurile de șef de secție din spitalele din România e nouă.

 5. ioana spune

  am depus o plăngere la dga au spus nu avem ce face se acoperă cu hârtii asa este au o comisie in sala, la afisarea rezultatelor alta ex cardiologie in sala iordachescu la afisare bercea.

 6. ioana spune

  domnilor doctori care participati la concurs neurologia studiati legea 286/2011 am pretentii lla dvs cereti comisi legal constituite.

 7. ioana spune

  actuala conducere se conporta ca in jungla tae si spinzura.va veni timpul cand vor raspunde acesti penaliau mazilit oameni corecti pt a face ei legea corupției……alo dna sri ce faceți dormiti

 8. ioana spune

  toate concursurile nu respecta legea.aparitia doamnei morosanu in comisie inseamna retragerea cj de la aranjarea unor concursuri?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate