Maestrul Gheorghe Zamfir, pe scena Târgului de Crăciun de la Neamț

0

zamfir-la-neamt

În prima zi de Crăciun, Consiliul Judeţean şi Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” au pregătit nemţenilor un spectacol special. Pe scena amplasată la Curtea Domnească, în cadrul Târgului de Crăciun, au urcat muzicieni foarte apreciați: GHEORGHE ZAMFIR, formaţia ”BERE GRATIS” și PHELIPE.
Programul artistic a debutat la ora 18:00, când pe scenă a urcat Phelipe. Pe numele său Filip Aurel, Phelipe este un compozitor, interpret şi producător din Constanţa.
Phelipe a compus și a avut colaborări cu artiști din industria muzicală românească precum: Delia,Connect-R, Dj Rynno & Sylvia Loredana Groza și Nick Kamarera.
Ceva mai târziu, scena a fost luată cu asalt de formația ”Bere Gratis”, care a ținut să petreacă seara de Crăciun alături de nemţeni. Data simbolică de naştere a trupei este 20 septembrie 1998 și a fost înființată de Mihai Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) și Marius Dobre (chitară). Anul acesta formația a lansat albumul ”Tonomatul cu vise”, care include mega-hitul „Noapte caldă” și hit-ul „Două inimi”.
Finalul a aparținut lui Gheorghe Zamfir, artistul român care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Maestrul, alături de băieţii de la ”Bere Gratis”, a fermecat publicul cu melodiile pe care le-a interpretat la nai.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate