George Michael a murit la 53 de ani

3

Presa internațională titrează „George Michael moare la 53 de ani”. Conform BBC, în cursul serii de duminică, 25 decembrie, chiar în ziua de Crăciun, cunoscutul cântăreț a decedat în propria locuință.

George Michael s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. Starul s-a lansat prin formația Wham!, în anii 80, apoi și-a dezvoltat cariera solo, având numeroase hituri și peste 100 de milioane de albume vândute.

Poliția a declarat că decesul artistului nu prezintă circumstanțe suspecte.

Familia a solicitat discreție.

„Last Christmas” (Ultimul Crăciun) pentru George Michael…

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. george spune

    UN MARE ARTIST…INDIFERENT DE CAUZA MORTII SALE VA RAMANE-ALATURI DE MICHAEL JACKSON,PRINCE SI MULTI ALTII -IDOLII GENERATIEI MELE,AI ANILOR 90’…D-ZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE…

  2. Stefan spune

    A parasit lumea aceasta un mare artist si un profesionist autentic!Nu a fost un simplu interpret al melodiilor scrise de altii, ci a creat piese nemuritoare si a reusit sa se reinventeze permanent…A bucurat o generatie intreaga cu melodiile sale:Careless Whisper, Faith, Freedom, Fastlove ,etc…Dumnezeu sa-l odihneasca!

  3. Rödu spune

    Este greu de accepiat. A fost un muzician care împreună cu Michael Jackson și Freddie Mercuryau redefinit conceptul de muzică clasică. Melodiile lui au fost de sute de mi de ori prelucrate, dar niciodată ajunse din urmă. Să ne amintim de el ca de cineva care a reușit să dea o valoare de necontestat acestei lumi. Să se odihnească în pace trupul lui, sufletul a rămas cu noi prin cântecele sale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate