Maestrul Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital

0
Foto: Viva

Alexandru Arșinel a ajuns aseară în jurul orei 21.30 cu o ambulanță la Spitalul Universitar din Capitală după ce ar fi suferit un puseu hipertensiv. Potrivit Antena 3, el ar fi declarat medicilor că nu se simte bine după decizia luată de primarul Capitalei care nu i-a mai prelungit contractul de consilier artistic al Teatrului Constantin Tănase.

”Am făcut foarte multe. A fost primul teatru care a fost reabilitat și asta datorită intervențiilor noastre și datorită unor primari care au lucrat pentru Primărie și care erau de diferite culori. Ne-a șocat faptul că, fără să analizeze, fără să întrebe, fără să cerceteze a zis: nu 6 luni, 2 luni. De ce 2 luni? 2 luni. Eu rămânând drept colaborator, nu angajat în Teatru”, citează presa centrală.

La spital a fost evaluat cardiologic, neurologic și nefrologic iar medicii au exclus orice risc vital. Chiar dacă recomandarea a fost aceea de a mai rămâne câteva zile sub observație, actorul a solicitat externarea și a fost adus acasă de către fiul său, spre dimineață.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate