Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 14 iulie 2019
  • :
  • :

Made in Neamț – Ulei presat la rece de la Ghidăoani – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

Azi vă prezentăm ulei presat la rece de la un producător din Piața Centrală. Se numește Leonte, este din Ghindăoani. Produce aici, în Neamț, în comuna Ghindăoani. Are 3000 m pătrați de sere și alte hectare de culturi și livezi, mere, roșii, cartofi, ulei presat la rece, murături și multe alte produse agricole. Are certificate de calitate, atestări pentru produse naturale etc.

Ce e cu uleiul presat la rece? În primul rând este 100% natural pentru că este obținut fără a se folosi chimicale sau temperaturi înalte. Este procesat doar prin procedee mecanice. Cei care aleg să producă uleiul așa, natural, obțin mult mai putin ulei la kg de semințe, dar un ulei natural și desigur mult mai sănătos decât cel făcut industrial.

O mână de oameni muncesc pe rupte ca să producă ceva cât mai natural în acest județ. Sprijină producția acestui județ, cumpărând produse de la acești oameni care produc în Neamț.
Un comentariu la “Made in Neamț – Ulei presat la rece de la Ghidăoani – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *