MADE IN NEAMȚ: Sofiaman, unul din cei mai mari producători de haine de casă și de somn din România

0

Vă recomandăm să cumpărați de la acest producător de haine din Neamț tricouri, pantaloni scurți sau alte haine de dormit, făcute din modal și bumbac. Nu vă explicăm acum ce e modalul și ce e cu acest material, ci vă spunem, după ce am testat, că somnul dumneavoastră se va schimba mult în bine. Știm că sună a reclamă, dar nu e reclamă. E o constatare și o recomandare. Mergeți, luați și încercați. Pe 24, de Dragobete, au reduceri de 24%.

Anul trecut, producătorul și retailerul nemțean de produse de haine de casă și de somn, Sofiaman, a deschis un magazin în Piatra-Neamț peste drum de Teatrul Tineretului.

Produsele Sofiaman sunt create din materiale naturale precum, bambus, eucalipt, modal, micromodal și bumbac, fiind comercializate în România și mai multe țări din Europa și Africa.

Povestea Sofiaman, o afacere de familie, a început acum peste 25 de ani, cu o pijama simplă, din bumbac. De atunci, au fost realizate milioane de produse, Sofiaman devenind unul din cei mai mari producători de haine de casă și de somn din România. Cu magazine în toată ţara, peste 300 de distribuitori naţionali și o unitate proprie de producție, Sofiaman oferă produse pentru toată familia: femei, bărbaţi şi copii.

O mână de oameni muncesc cu mâinile lor și susțin comunitatea locală. Sprijină oamenii care fac așa ceva în acest județ, cumpărând produsele lor înainte ca ei să dispară.

P.S.: Acesta NU este un articol publicitar. În cadrul campaniei noastre „Made in Neamţ” nu se pretind, nu se acceptă şi nu se aşteaptă bani sau alte favoruri de la cei promovaţi. Promovăm pe cei care considerăm că merită şi că fac ceva pentru comunitate. Aşa înţelegem noi să folosim instrumentul media de care dispunem pentru a sprijini oamenii care muncesc cu mâinile lor şi fac ceva în acest județ, cu oameni din acest judet care contribuie la economia acestui judeţ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate