Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 iulie 2019
 • :
 • :

Made in Neamț – Roșii și ardei de la Bălănești – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

Un producător din Bălănești – Neamț aduce în Piața Centrală roșii, ardei și alte legume pe care le face în serele de la noi, din Neamț.

Toate aceste produse au gust și oamenii de la noi, din Neamț, muncesc pentru asta. E o muncă grea pe care mulți dintre noi ar refuza să o facă.

O mână de oameni se trezesc la 4 dimineața și se culcă cu grija pentru ce au plantat ca să producă ceva cât mai natural în acest județ. Sprijină producția acestui județ, cumpărând produse de la acești oameni care produc în Neamț.
2 comentarii la “Made in Neamț – Roșii și ardei de la Bălănești – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

 1. Radu Ilie

  Recomand cu tărie tuturor românilor sa consume produse autohtone. Sunt mai bune, banii rămân în zona și crește nivelul de trai, siguranta. Peste tot in lume, oamenii consumă mai întâi produsele autohtone și apoi fac apel la altele. Învățați copii sa consume ce produc cei de lângă ei și să sa fie moderați, risipa duce la pierzanie. Sănătate multă tuturor.

  Raspunde
 2. Vasile Pop-Silaghi

  Felicitari pentru inititiva Dumneavoastra de a sugera zilnic consumatorilor nemteni sursa autotona de aprovizionare cu produse agricole!
  Mi-am permis sa distribui articolele unui important grup de fermieri de pe langa Revista Ferma !
  Multumim!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *