Corpul lui Alexandru, băiatul ars în explozia de la Piatra-Neamț, a fost adus în țară

Acum, la ora 22:00, a aterizat avionul ce a adus înapoi corpul neînsuflețit al tânărului ce a ars în explozia ce a avut loc la Piatra-Neamț. Va fi depus în această seara la capela cimitirului Borzogheanu, iar înmormântarea va avea loc zilele următoare.

Tânărul cu arsuri pe 70% din suprafața corpului și căile respiratorii afectate era un caz foarte grav, cu șanse minime de supraviețuire, șanse minime care i-au fost luate de noi toți cei care știm că spitalele sunt pline de bacterii și microbi intraspitalicești și nu ne supără destul de tare acest aspect încât să luăm atitudine.

De peste 20 de ani spitalul din Piatra-Neamț și 90% dintre spitalele din România se confruntă cu această problemă care pune capacul la sicriele multor oameni care ar mai fi avut vreo șansă. Oameni care se luptă cu toate forțele pentru viață și nu mai au resurse să se poată lupta și cu infecțiile pe care le iau în spitale.

Șansa la viața a acestui tânăr care vine acasă în sicriu nu i-a luat-o sistemul de sănătate, partidele care se perindă de 20 de ani la guvernare, medicii sau Dumnezeu. Șansa la viața a acestui băiat i-am luat-o noi, prin nepăsarea noastră.

Voi, cei pe care nu vă interesează destul de mult că spitalele colcăie de microbi, mergeți și faceți un selfie cu sicriul băiatului. Cu toții am contribuit la a-i lua cele câteva procente din șansa de supraviețuire pe care o avea.

Iosub Robert

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. Remus spune

    Vreți să ne faceți Să ne Simțim Culpabili ! Fara a pasa mâță sunt Vinovat Dar Nu mai mult decât Principalii vinovați Delgaz , Ei au 99% din Vina , după Admitem că purtăm și NOI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate