MADE IN NEAMȚ: Mierea „Apisilva”, promovată în cadrul târgurilor de profil

0

Regia Nationala a Padurilor-RNP Romsilva, prin Directia Silvica Neamt, continua sa fie prezenta in cadrul targurilor de profil, cu mierea de albine Apisilva, produsa in stupinele proprii din cadrul Ocoalelor Silvice Garcina și Targu Neamt.

Astfel, dorim sa va anuntam prezenta noastra in cadrul Targului Forest Romania 2019, in perioada 05 – 07 septembrie 2019, targ ce se desfasoara la Zizin, județul Brasov, urmand ca ulterior, în perioada 20-22 septembrie 2019, sa fim prezenti la Bucuresti in cadrul Târgului Național al Mierii, ce se va desfășura pe platforma ICDA.

Asteptam, asadar, clientii nostri fideli, precum si viitorii nostri clienti si parteneri, sa ne calce pragul standului nostru , pentru a gusta si achizitiona o parte dintre produsele noastre: miere de albine din tei,salcam,poliflora, rapita, ambalata in borcane de 400 si 980 grame, precum si miere cu faguri sau cu nuci, toate produse de catre Directia Silvica, sub marca proprie si 100% în Romania. Va asteptam cu drag sa ne vizitati si sa cumparati produsele noastre „FABRICATE SI AMBALATE IN ROMANIA”.”, transmite Directia Silvica Neamt.

Sustineti si promovati asadar marcile 100% romanesti.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate