Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 24 august 2019
 • :
 • :

Cascadorii râsului: O mașină de poliție a lovit o altă mașină care circula regulamentar, în intersecție la Girov

Aflat la locul producerii unui accident în intersecție la Girov, în această dimineață, un polițist cu frumoasa sa mașină de poliție de la postul comunal de poliție, a intrat de pe drumul fără prioritate în intersecție și a tamponat ușor o mașină care mergea regulamentar.
Sursele noastre spun că polițistul vinovat, dintr-o comună din zonă, a rămas fără permis pentru neacordare de prioritate.

Oare chiar nu vrea nimeni să pună un semafor galben intermitent pe drumul fără prioritate pentru a diminua incidentele în acea intersecție?
10 comentarii la “Cascadorii râsului: O mașină de poliție a lovit o altă mașină care circula regulamentar, în intersecție la Girov

 1. Tania

  Si se mai plânge Coarna,ca mai trebuie 25000 de angajați ca sa functioneze eficient.Ca sa faca ce?Sa vada daca ai depasit cu 5 km/h viteza legală și cei de la locală sa se plimbe cate 2 prin oras.

  Raspunde
 2. Iulian

  Uite DE ACEEA se plâng Ei că le Trebuie Autospeciale. Noi , Ptr a Avea ce Rânji și Răsturna pe Drumuri , Intersecții ,Ulițe și așa mai departe .Nu sunt DOTAȚI , Mașinile. ii pun in PERICOL , Nu au Siguranță , spunea pe FACEBOOK una dintre Colegele lor Fenomenal , Numai că Ei Nu știu să Meargă cu LOGAN , care Nu e foarte complicat DAR ar vrea Porsche 911, Panamera și alte cele . ACUM SINCER. Da Milițienii dinainte de’90 Nu stricau atâtea,, Autospeciale ,,,cat pot. Strica. Ăștia de sunt Policeman Azi . Pentru Ei ar trebui luată Legătura cu ce-i de la Wolsburg. W sa mai scoată un Lot de VENTO , alea i au Ținut o bucată de vreme . Au fost cu NOROC .

  Raspunde
 3. Leo Taxil

  Se pare că mereu căutăm soluții complicate la probleme simple: sensuri giratorii, semafoare, poate…pasaje supraterane!!!… Cel mai simplu ar fi dacă cei de la Direcția Investiții Infrastructură din cadrul CJ Neamț s-ar ”auto-deștepta” și ar face cel mai simplu și mai ieftin lucru: niște ”cocoașe” de asfalt pe drumul fără prioritate înaintea intersecției. Hai să-i deșteptăm noi dacă ei nu pot.

  Raspunde
 4. Stefan

  Intersectia este destul de bine semnalizata, mai sunt cateva obstacole care obtureaza vizibilitatea dinspre drumul fara prioritate.Totusi, chiar si un militian se poate descurca…

  Raspunde
 5. razesul

  Un semafor „complet” – nu doar pe galben intermitent. Oare cate accidente trebuie sa se mai intample? Poate ar trebui organizata o actiune similara cu cea de la Deva din 12 iulie 2019.

  Raspunde
  1. Marian

   Semafor pe DN pt ca unii is chiori și nu vad semnalizare dintr-o intersecție???
   Eu propun sa facă vreo pasarela eventual cu rampa pt decolare!

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *