Cascadorii râsului: O mașină de poliție a lovit o altă mașină care circula regulamentar, în intersecție la Girov

10

Aflat la locul producerii unui accident în intersecție la Girov, în această dimineață, un polițist cu frumoasa sa mașină de poliție de la postul comunal de poliție, a intrat de pe drumul fără prioritate în intersecție și a tamponat ușor o mașină care mergea regulamentar.
Sursele noastre spun că polițistul vinovat, dintr-o comună din zonă, a rămas fără permis pentru neacordare de prioritate.

Oare chiar nu vrea nimeni să pună un semafor galben intermitent pe drumul fără prioritate pentru a diminua incidentele în acea intersecție?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
10 Comentarii
 1. Nistor spune

  Oare chiar a rămas fără permis

 2. Tania spune

  Si se mai plânge Coarna,ca mai trebuie 25000 de angajați ca sa functioneze eficient.Ca sa faca ce?Sa vada daca ai depasit cu 5 km/h viteza legală și cei de la locală sa se plimbe cate 2 prin oras.

 3. Iulian spune

  Uite DE ACEEA se plâng Ei că le Trebuie Autospeciale. Noi , Ptr a Avea ce Rânji și Răsturna pe Drumuri , Intersecții ,Ulițe și așa mai departe .Nu sunt DOTAȚI , Mașinile. ii pun in PERICOL , Nu au Siguranță , spunea pe FACEBOOK una dintre Colegele lor Fenomenal , Numai că Ei Nu știu să Meargă cu LOGAN , care Nu e foarte complicat DAR ar vrea Porsche 911, Panamera și alte cele . ACUM SINCER. Da Milițienii dinainte de’90 Nu stricau atâtea,, Autospeciale ,,,cat pot. Strica. Ăștia de sunt Policeman Azi . Pentru Ei ar trebui luată Legătura cu ce-i de la Wolsburg. W sa mai scoată un Lot de VENTO , alea i au Ținut o bucată de vreme . Au fost cu NOROC .

 4. Leo Taxil spune

  Se pare că mereu căutăm soluții complicate la probleme simple: sensuri giratorii, semafoare, poate…pasaje supraterane!!!… Cel mai simplu ar fi dacă cei de la Direcția Investiții Infrastructură din cadrul CJ Neamț s-ar ”auto-deștepta” și ar face cel mai simplu și mai ieftin lucru: niște ”cocoașe” de asfalt pe drumul fără prioritate înaintea intersecției. Hai să-i deșteptăm noi dacă ei nu pot.

 5. Stefan spune

  Intersectia este destul de bine semnalizata, mai sunt cateva obstacole care obtureaza vizibilitatea dinspre drumul fara prioritate.Totusi, chiar si un militian se poate descurca…

 6. Elena Cozma spune

  Aloooo conducerea…..! Un sens giratoriu nu se poate face?

 7. Florea Irina spune

  Poate asa se vor lua masuri pentru a monta semafor sau giratoriu

 8. razesul spune

  Un semafor „complet” – nu doar pe galben intermitent. Oare cate accidente trebuie sa se mai intample? Poate ar trebui organizata o actiune similara cu cea de la Deva din 12 iulie 2019.

  1. Marian spune

   Semafor pe DN pt ca unii is chiori și nu vad semnalizare dintr-o intersecție???
   Eu propun sa facă vreo pasarela eventual cu rampa pt decolare!

 9. Aiurica spune

  „Specialistii ” din politie…hahahaha!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate