Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 14 iulie 2019
  • :
  • :

Made in Neamț – Hrean de la Sava din Izvoare – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

Sava Daniel este un producător din Piatra-Neamț, zona Izvoare, care vinde ce produce în mica lui gospodărie. Câteva legume, rădăcinoase dar și murături și alte produse conservate tradițional cum ar fi hreanul la borcan. Produsele sunt autohtone și se fac natural, aici, la noi în Neamț iar calitatea este excelentă.

Nicio șansă să găsești la supermarket-uri murături și hrean de ăla de simți cum fuge răceala și ți se blochează creierul numai cât îl miroși.

Acest producător vinde în Piața Centrală din Piatra-Neamț. Ține minte și, când te încearcă răceala, mergi și ia un borcan cu hrean.

O mână de oameni muncesc pe rupte ca să producă ceva cât mai natural în acest județ. Sprijină producția acestui județ, cumpărând produse de la acești oameni care produc în Neamț.
Un comentariu la “Made in Neamț – Hrean de la Sava din Izvoare – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *