Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 26 iunie 2019
  • :
  • :

Made in Neamț – Caș de la State – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

Am cumpărat, recent, niște caș de la un producător din Cândești – Neamț, ce are stand în Piața Centrală. În urma comentariilor care solicitau mai multe relații despre producători, vă oferim câteva detalii.

Familia State a început activitatea în anul 2012, în comuna Cândești, județul Neamț, cu vânzarea produselor direct de la fermă. În anul 2018 a deschis standul în piața centrală cu produse 100% naturale. Printre produsele acestei familii se numără cașul de oi (în perioada de vară-toamnă) cașul de vacă, brânza de vaci, urda, telemea, ouă, brânză de burduf, lapte proaspăt adus în fiecare dimineață, dar și smântâna la separator care este printre cele mai dorit produse!

O mână de oameni muncesc pe rupte ca să producă ceva cât mai natural în acest județ. Sprijină producția acestui județ, cumpărând produse de la acești oameni care produc în Neamț.
Un comentariu la “Made in Neamț – Caș de la State – Cumpără de la producătorii din Neamț înainte ca ei să dispară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *