Mădălina Ciubotaru, precizări despre noua conducere a PRO România Neamț

0

Pe 5 iulie 2021 a avut loc Biroul Executiv al organizației PRO ROMÂNIA Neamț, convocat în data de 1 iulie 2021, care a decis lărgirea biroului executiv în exercițiu – Emilia Arcan, Florin Vornicu și Cristian Ticușan au fost aleși prim-vicepreședinți ai Biroului Executiv ai PRO ROMÂNIA Neamț; Ovidiu Gavril a fost ales Secretar General; Cristian Tihenea a fost ales Trezorier.

FOTO: Mădălina Ciubotaru

Coordonatorul organizației Județene PRO ROMÂNIA, Liviu Harbuz, a delegat o parte din atribuțiile sale prim-vicepreședintelui Emilia Arcan, printre care organizarea alegerilor locale interne în următoarea perioadă. Aceste lucruri au fost precizate într-un comunicat de presă pe care îl puteți citi aici – click.

Vicepreședintele CJ Neamț, Mădălina Ciubotaru – PRO România, a venit astăzi cu noi precizări care, practic, invalidează toate deciziile luate pe 5 iulie în partid.

„Pentru corecta informare a celor interesați de viața politica din județul nostru, doresc sa fac o precizare!
Nu am avut o reacție până astăzi asupra celor întâmplate în data de 5 Iulie 2021 in Biroul Permanent Judetean al Organizației PRO România Neamt pentru ca am așteptat un punct de vedere a forurilor superioare, respectiv Biroul Executiv Național!
Imi cer scuze ca ați fost induși in eroare de anumite persoane care in goana lor după functii calcă in picioare orice urma de moralitate și sper ca acest lucru sa nu va afecteze încrederea pe care o aveți in PRO PRO România și în proiectul nostru.
Consider ca e momentul unui punct 0 și cred ca cel mai corect e sa trăim cu toții in lumina și adevăr!
Rezolutia Comisiei Naționale de Etica și Arbitraj a Partidului PRO România, votată in Biroul Executiv Național stipuleaza;

  1. “Invalidarea revocării din funcția de trezorier al Organizației Județene a doamnei Madalina Ciubotaru”;
  2. Invalidarea deciziilor Biroului Executiv Judetean Neamt din ședința 5.07.3021, respectiv cele privind revocarea trezorierului și stabilirea noii conduceri județene a partidului.”
    În concluzie: Emilia Arcan, Florin Vornicu și Cristian Ticusan nu sunt prim-vicepreședinți ai organizației județene; Ovidiu Gavril nu este secretar general și nici Cristian Tihenea trezorier.”
    , a precizat Mădălina Ciubotaru.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate