Comunicat privind Biroul Executiv al PRO ROMÂNIA Neamț desfășurat ieri, 5 iulie 2021

0
PRO România Neamț

Ieri, 5 iulie 2021 a avut loc Biroul Executiv al organizației PRO ROMÂNIA Neamț, convocat în data de 1 iulie 2021, care a decis, conform ordinii de zi, următoarele:

  • Lărgirea biroului executiv în exercițiu – Emilia Arcan, Florin Vornicu și Cristian Ticușan au fost aleși prim-vicepreședinți ai Biroului Executiv ai PRO ROMÂNIA Neamț;

Ovidiu Gavril a fost ales Secretar General;

Cristian Tihenea a fost ales Trezorier;

  • Stabilirea regulamentului, procedurilor și calendarului pentru desfășurarea alegerilor locale interne în PRO ROMÂNIA Neamț și a Conferinței Județene.

Coordonatorul organizației Județene PRO ROMÂNIA, Liviu Harbuz, a delegat o parte din atribuțiile sale prim-vicepreședintelui Emilia Arcan, printre care organizarea alegerilor locale interne în următoarea perioadă.

Echipa PRO ROMÂNIA Neamț este foarte optimistă în condițiile în care propunerile de pe ordinea de zi au fost votate cu majoritate absolută, semn al unității și determinării membrilor din Biroul Executiv Județean de a continua proiectul PRO ROMÂNIA.

PRO ROMÂNIA Neamț își dorește să fie o organizație puternică, unită în jurul principiilor și ideilor care au consacrat-o.

Organizarea și deciziile Biroului Executiv Județean s-au derulat în baza noului statut al Partidului PRO ROMÂNIA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate