Lucrurile bune merită menționate: problemele semnalate prin aplicația Piatra Neamț City App, rezolvate în timp record

1

Lucrurile bune care se dovedesc a fi utile în rezolvarea problemelor cetățenilor din Piatra Neamț merită a fi menționate. De ceva vreme a fost lansată aplicația Piatra Neamț City App, un canal de informare și comunicare cu autoritățile locale care, pe lângă alte aspecte care țin de informare, oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului.

Am constatat cu mulțumire faptul că astfel de sesizări sunt tratate cu seriozitate și promptitudine.

O sesizare a unui pietrean legată de un canal descoperit în cartierul Mărăței a fost făcută prin intermediul acestei aplicații joi seară, în jurul orei 22.00, iar vineri după-amiază problema era deja rezolvată. De menționat este faptul că acest canal de comunicare pare a fi unul eficient iar cei care preiau astfel de sesizări răspund în timp util și oferă informații despre statusul lucrării. Bravo!

Mai jos atașăm fotografiile:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. vasile spune

    Am făcut o sesizare și am primit raspuns după mai mult de 6 luni, bineînțeles că rezolvarea a fost odată cu răspunsul. Sesizarea se referea la un indicator de circulație!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate