Drumul Expres Piatra Neamț – Bacău se va realiza în sfârșit. Lupta lui Ionel Arsene n-a fost în zadar

5
Drum Expres Piatra Neamț-Bacău

Un proiect amplu, dezbătut și răsucit pe toate părțile, e pe cale să prindă în sfârșit contur. Drumul Expres ce leagă Piatra Neamț de Bacău se va realiza într-un final, după mulți ani de dezbateri, de suișuri și coborâșuri.

Un drum pentru care m-am luptat ca să fie realizat, Drumul Expres Piatra-Neamț – Bacău, devine realitate!

Acest drum, promis de toți politicienii de după Revoluție, se va materializa ca urmare a demersurilor pe care le-am întreprins încă din timpul Guvernării PSD, cu ajutorul ministrului transporturilor, Răzvan Cuc.

Ieri, a fost votat în ședința de plen, proiectul de hotărâre pe care l-am inițiat și în urma căruia Consiliul Județean Neamț va încheia un acord de colaborare cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru realizarea traseului care va lega municipiul reședință de județ de municipiul Bacău.

Prin echipa de implementare desemnată din rândul specialiștilor din Consiliul Județean Neamț vor fi monitorizate etapele de realizare a studiului de fezabilitate, obținerea avizelor și acordurilor etapelor următoare pentru promovarea acestui proiect vital în infrastructura rutieră, economia și dezvoltarea județului nostru.

Încă de la începutul primului mandat de președinte al Consiliului Județean am solicitat și m-am zbătut pentru realizarea acestui drum expres la profil de autostradă între noi și Bacău. Mă bucur că am ajuns să vorbim despre realizarea cu certitudine a proiectului, în ciuda multor amânări care au tot avut loc, a unor divergențe de opinie și poate de multe ori din necunoaștere a realității de către unii factori de decizie. Acum e sigur că investiția se va realiza, spre marea bucurie a tuturor participaților la traficul pe acest sector.

Așa cum fac de 5 ani încoace, susțin orice proiect care atrage dezvoltarea județului nostru și bunăstarea nemțenilor!”, a transmis Ionel Arsene, Președintele Consiliului Județean Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. VLAD spune

  Ar fi o mare realizare pentru deschiderea acestui ores . Dar daca este o lupta PSD atunci PDL/PNL va
  pune pedici .

 2. Nicu Andronache spune

  Macar avem sperante, tot nu ne costa mare lucru.

 3. Das Reich spune

  nu se va realiza nimic. o sa ramanem cu carpelile tevilor de apa si cu prajinile alea de la firele de troleu.
  asta e emblema orasului – teava sparta si 2 prajini de retea de troleu. si pinnochio.

  dupa ce am vazut la romania te iubesc despre spital….. mie cam rusine sa mai spun ca sunt din neamt.

 4. un OM spune

  Sa vedem si lupta cu care ameninta organele care au descins la cuibusorul de nebunii….

 5. Adrian D. spune

  Spor la muncă!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate