Lucratorii Postei nemtene au un motiv in plus de neliniste

0

Posta Romana a ajuns la datorii de 43 milioane euro, datorii care previzioneaza o semifalimentare a acestei institutii in vederea privatizarii sale. Privatizarea postei va duce implicit la un management privat, concedieri si scaderi de salarii.

Posta Romana este compania cu cel mai mare numar de angajati din tara, insa prin politica conducerii se intentioneaza o reducere de 2500 de angajati pana la sfarsitul anului. In ultimii doi ani, Posta Romana a inregistrat pierderi de cateva sute de milioane de RON. De asemenea, conducerea intentioneaza sa demareze la inceputul lunii iulie un program pilot in vederea intrarii pe piata brokerajului de asigurari, prin punerea la dispozitie a politelor RCA, a politelor de asigurare impotriva dezastrelor naturale,  polite facultative de locuinta si calatorie. Desi sunt preconizate reduceri mari de personal, Posta Romana are de gand sa castige venituri din activitati secundare pentru a se redresa din punct de vedere economic.

Ilona Popescu


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate