Lucrările la drumul Bicaz – Poiana Largului sunt la final, dar drumul nu se va deschide

1

În aceste zile s-a turnat asfalt pe bucățile de drum la care s-a intervenit pe traseul Bicaz – Poiana Largului. Firmele care au efectuat lucrările au executat tot ce aveau de executat în proporție de 99%. În curând se va face predarea amplasamentului și recepția lucrărilor, dar asta nu înseamnă că drumul va fi dat în exploatare.

Deși înainte de campanie am văzut cu toții circul ieftin prin care noua guvernare liberală a blocat lucrările și a reclamat că nu prea a fost calamitat atât de tare drumul, acum băieții reconvertiți de dreapta de la drumuri mai au în sertar 30 de zone calamitate pe care le-au descoperit în plus față de ceea ce fusese contractat ca lucrări pe acest tronson de drum. Deci, cândva, vreodată, când guvernul va dori să aloce bani pentru noile lucrări ca să pape și ei ceva, probabil acestea se vor scoate la licitație, cine va trebui le va câștiga și, după altă perioadă de șantier care nu se știe cât va dura, se va deschide și acest drum.

Acum, deși e deja pus asfaltul peste tot pe unde s-a lucrat nu își va permite nimeni de la PNL să termine de asfaltat cap coadă drumul și să îl dea în circulație pentru ca ar fi o realizare cu care s-ar lăuda PSD-ul înainte de campanie. Deci, nemțenii vor trebui să aștepte mult și bine nu doar până după campanie, deoarece PNL Neamț nu are un lider atât de influent la București încât să reușească să aducă la Neamț sumele necesare noilor lucrări în cele 30 de puncte calamitate ținute în sertar.

Iosub Robert

1 Comentariu
  1. V.Vasile spune

    Din cauza vorbelor, faptic, ne rupem masinile prin loc.Izvoare din cauza craterelor aparute in asfalt si inca nu a venit iarna, se aude ?
    Acusica iesiti iar la adunat voturi si poate faptele voastre, vor carpi gropile mai ,,alesilor,, cu masini de serviciu si tone de carburanti moca.
    Apropo, reabilitati str. Izvoare prin vorbe de vreo 12 ani , da, faptic, pe cand ?
    PS stiu ca nu publicati comentariul meu da, poate puneti o vorba….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate