Lucrari de modernizare la Hotel Central, Piatra Neamt

1

Lucrările de modernizare a oraşului Piatra Neamţ au fost încununate în ultima perioadă de reabilitarea Hotelului Central, lucrări care au fost susţinute din bugetul obţinut în urma finanţărilor din fondurile europene Regio prin Programul Operational Regional 2007 2013, axa prioritara 5 Dezvoltarea si Promovarea Turismului. Hotelul Central este cea mai înaltă clădire din Piatra Neamţ, având 13 etaje, ce-a de-a doua clădire ca înălţime fiind Hotel Ceahlău.
Această acţiune de modernizare a hotelului are rolul de a spori atractvitatea turistică la nivel judeţean şi la nivelul oraşului Piatra Neamţ. Cei responsabili de lucrările care se efectuează în prezent estimează că la ultimul etaj va fi amenajat un punct de unde va putea fi admirată panorama oraşului la un ceai sau la o cafea. Proiectul va fi finalizat cel mai probabil la sfârşitul anului 2011, moment în care hotelul se va bucura de o faţadă modernizată, 20 spaţii noi pentru cazare, 130 de spaţii modernizare, 4 spaţii similare condiţiilor de 4 stele, 20 de spaţii nou create clasificate la 4 stele şi 5 servicii specializate pentru clienţii hotelului.
Aceste lucrari de modernizare sunt menite sa atraga turisti de calitate si sa dinamizeze deversificarea ofertelor si serviciilor turistice de pe raza orasului Piatra Neamt si a judetului Neamt. Pana in acest moment, Hotelul Central a fost mai mult un spatiu de cazare de tranzit pentru oamenii de afaceri, participantii la evenimente sportive, turistii aflati in trecere prin Piatra Neamt. Scopul modernizarii este si acela al atragerii de turisti pe termen lung care sa solicite cazare pe o perioada de minimum o saptamana.
In continuare puteti viziona un scurt film care urmareste evolutia lucrarilor de amenajare a Hotelului Central. Sa speram ca aceasta actiune va fi una pozitiva si demna de urmat de administratiile din tara in ceea ce priveste buna gestionare a fondurilor europene.


M.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. ciprian spune

    da vad ca se misca cand este interes personal si mai ales fara banii tai cand ai banii pe tava muncesti si noaptea numai sa-ti faci treaba aici imi place dar totusi mai este lume care vrea sa manance in restaurant cat va mai sta inchis
    de exempluce va fi in fata hotelului de revelion vor mai fi focuri de artificii?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate