Centrul rezidential pentru copiii abandonati Fundatia “Copiii Nostri”

0

Fundaţia “Copiii Noştri” Piatra Neamţ şi-a propus crearea unui cadru organizat în care copiii aflaţi în dificultate să se poată exprima liber, să fie sprijiniţi și promovaţi în dezvoltarea, educarea şi pregătirea lor profesională, să beneficieze de ocrotirea şi afirmarea drepturilor lor cetăţeneşti generale şi specifice, în toate cazurile, cu respectarea interesului lor major.

În acest sens, fundaţia a demarat construcţia unei locuinţe sociale, care va deveni o casă primitoare pentru 5 copii fără părinți, cărora le va asigura o viață liniștită într-un mediu propice pentru o dezvoltare în condiţii normale.

Principalii parteneri ai fundaţiei în realizarea şi derularea acestui proiect sunt Primăria şi Consiliul Local Piatra Neamţ , care au pus la dipoziţia fundaţiei terenul pe care urmează a fi construită casa socială. De asemenea, prin Direcţia de Asistenţă Socială, Primăria Piatra Neamţ se va implica activ în derularea proiectului.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate