Lucrarea la drumul Bicaz – Poiana Teiului rămâne blocată, deși s-au depus toate actele solicitate

Mai de mult am primit un drept la replică de la ministrul Transporturilor (click aici pentru dreptul la replică) legat de articolul în care am scris că s-au blocat banii la drumul Bicaz-Poiana Teiului. (click aici pentru articol).

Iată că timpul a trecut și lucrarea e tot blocată. Inutil a trimis constructorul toate actele în forma solicitată de liberali. Încontinuu se mai solicită o modificare la o hârtie, ba nu e o virgulă unde trebuie, ba ceva trebuie făcut altfel și tot așa o să o țină cât vrea guvernul liberal.

Nici despre neregulile pe care ziceau liberalii că le-au găsit la acest drum nu se mai aude nimic și nici nu arătat nimeni nicio hârtie. Nu s-au imputat bani, nu am citit comunicate de la parchete, nu a mai ieșit nimeni să ne spună ce anume nu s-a făcut corect. Totul e blocat pentru că după ce au terminat de cerut acte de la constructor s-a trecut la etapa în care se cer modificări, completări, explicații, dar nu toate deodată, ci pe rând, ca să dureze.

Atât timp cât constructorul a fost reclamat la DNA dar nu este acuzat de nici un parchet de nimic, nu s-a imputat nicio sumă de bani, nu s-a reziliat nici un contract, dar lucrarea e blocată și nu se achită plăți restante de zeci de milioane constructorului, orice om poate să aibă suspiciunea că e vorba de un blocaj pe criterii politice făcut de guvernarea PNL doar ca să nu se termine o lucrare cu care ar putea să se laude PSD-ul.

Iosub Robert

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. CRISTESCU spune

    Dar se spune ca inconstructii nu s_a blocat nici o lucrare,pe cine sa mai credem?Asa era si innainte nu s_a schimbat nimic .Acel drum parca este blestemat cand se apuca de renovarea lui ceva apare la orizont si lucrarea se blocheaza.Cred ca ar finecesar sa nu mai dam vina unii pe altii si sa dam mana cu mana in folosul comunitatii si al turismului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate