Lovitură devastatoare pentru PNL Neamț. Guvernul a împărțit bani din Fondul de Rezervă. Primăriile PNL Piatra-Neamț și Roman împreună au primit mai puțin decât primăria PSD de la Târgu Neamț

0

Guvernul României a împărțit bani din Fondul de Rezervă tuturor UAT-urilor și Consiliilor Județene din țară.

În județul nostru vor ajunge 26,6 milioane de lei, sumă ce va fi împărțită între Consiliul Județean și primării, după o listă întocmită de Guvern, listă în care guvernul a decis ca primăriile PNL Piatra-Neamț și Roman, împreună, să primească mai puțini bani decât primăria Târgu-Neamț condusă de PSD.

În timp ce Consiliul Județean Neamț ocupă o poziție fruntașă la nivel național, adică obține cea mai mare sumă de bani, Primăria Municipiului Piatra-Neamț este la coada clasamentului, urmată doar de Primăria Municipiului Tulcea, care va primi suma de 136.000 lei. Așadar, Municipiul Piatra-Neamț, reședință de județ, va obține suma de 150.000 de lei, una dintre cele mai mici sume din România.

Ne întrebăm cum este posibil acest lucru, ținând cont de faptul că până și Primăria din Târgu-Neamț va primi suma de 1.100.000 de lei? Cât de slabe trebuie să fie oare administrațiile PNL de la Piatra-Neamț și Roman încât guvernul condus de șeful lor de la PNL să le dea mai puțini bani decât unei primării PSD mult mai mică și care deservește mai puțini cetățeni?

Vă mai amintiți ce a spus PNL Neamț când Consiliul Județean a împărțit fix la fel cum a împărțit acum guvernul Ciucă? Oare ce zice acum PNL Neamț? Ar trebui să-i fie rușine și primului ministru pentru modul în care a împărțit banii la Neamț?

Documentul integral poate fi consultat aici – click.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate