Lovitură de grație dată proxeneților din Neamț

6

prostituate-neamt
Proxeneții nemțeni care racolau fete și le duceau la ”produs” în Berlin sau Hamburg s-au reunit în ”ședință de urgență” din cauza unor noi reglementări impuse de Ministrul Federal al Familiei, Manuela Schwesig.
Noua lege a prostituției din Germania va lăsa fără pâine pe cei care se ocupau cu livrat ”marfă” pentru bordelurile din Germania deoarce aici nu vor mai putea lucra decât fete care vor avea acte de reședință, analize la zi, permise speciale avizate anual și lovitura de grație pentru proxeneți este aceea că noua lege interzice practicarea prostituției de persoane care nu au implinit 21 de ani, deci bordelurile din Germania vor refuza marfa moldovenească proaspătă.
În Berlin numărul prostituatelor originare din România depășește oficial 500 dintre care mai mult de jumătate au sub 21 de ani iar la Hamburg, locația preferată în care își duc ”marfa”  ”comercianții” nemțeni de suflete, lucreaza aproximativ 2500 prostituate dintre care un sfert sunt din România iar conform unor statistici neoficiale cel puțin 50 sunt din Neamț, majoritatea având sub 21 de ani.
Așadar, șmecherii care nu făceau absolut nimic decât să stea pe la terase și să agațe ”marfa” vor trebui să se reprofileze pe alt domeniu căci nu prea pot să schimbe locația unde duceau fetele deoarece în celelalte țări cum ar fi Italia, Spania sau Franța structurile mafiote care gestionează fenomenul prostituției nu agreează ”proxeneții” români .

D.E.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. Ioan spune

  Si cand am spus ca trebuie legalizata si controlata de stat si nu ar mai fi intermediarii si statu ar face bani si ele cass nu salarii!

 2. Lolita spune

  Prostitutia asta s-a propagat de sus in jos si acuma sa ne uitam in parlamentul Romaniei si sa analizam cit de multi prostituati politici avem. Se vind pe contracte in euroi ca si prostituatele cumparate de proxeneti.
  Concluzia este ca avem proxeneti si in parlament si o parte din ei la SRI ?

 3. tanase scatiu spune

  In Ro prostitutia ar trebui legalizata si impozitata la fel ca in Occident.Ea exista oricum in Ro si prin legalizare ar veni banul LA budget nu in buzunarul proxenetului.

  1. feraru marcel spune

   Stimabile tovarase…probabil cunostiintele inglezesti, ale d-vs, va depasesc cu mult, stiinta de carte Romaneasca….! Asa am cudgetat in cudgetul meu, cetind exprimeala voastra, in legatura cu….BUGETUL (!!), ca noi astia, mai nepriceputi in ale Albionului, asa-i dzicem. Daca v-ar fi chemat Ramayana si Panciatantra, as fi zis…., ca stiu, ca tuciurii astia, ce n-au in vocabular, folosesc din Ingleza… Buda sa va apere ! Ai’m sori ! Scudze !

 4. Mos Craciun spune

  Toti proxenetii romani se vor inscrie la scolile de meserii si vor umple toate locurile de munca, calificata, din industria romaneasca, locuri platite cu cel putin 1000 de euroi

  ADMIN: Angajez programator. In funcție de nivelul de calificare salarizare intre 2.000 – 6.000 lei. CV-uri la site@siteconstruct.ro

 5. feraru marcel spune

  Buuuun, acum, tre’ sa ne gandim, cine va avea de pierdut… Negustorul sau producatoarea..? Am cunoscut un tip, cu ceva ani in urma, care se ocupa cu „meseria” asta. „Cumpara” fetele din Moldova, dupa care le plasa interesatilor, el, asigurandu-le si cazarea. Fetele, isi faceau meseria, fara probleme, oferindu-le tuturor, ceea ce le era cerut. Parerea mea, e, ca atat timp cat, se vor gasi „producatoare”, traficantii de carne, vor continua sa prospere ! Si……, atata timp cat politistul, care ar trebui sa ia masuri impotriva unui astfel de comportament, il va acoperi pentru favoruri sexuale, el nu va dispare. Exemplele, „fetitelor” de la Voiculescu, e edificator !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate