Lovit violent într-un bar din Săvineşti

0

În ziua de 07 septembrie, în jurul orei 14.30, Postul de Poliţie Săvinesti a fost sesizat de către P. Maria, de 64 ani, din comună, despre faptul că fiul său, P. Ciprian, de 32 ani, cu acelasi domiciliu, a fost victima unei agresiuni. Din primele verificări, poliţistii au stabilit că în seara de 03 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, în faţa unui bar din comuna Săvinesti,  pe fondul unui conflict spontan, P. Ciprian a fost lovit cu pumnii în zona capului de către N. Ion, de 30 ani, din comuna Săvinesti. P. Ciprian a fost transportat la Spitalul judeţean Neamţ, fiind transferat ulterior la Spitalul de Neurochirurgie Iasi.
Din declaraţia mamei sale a reiesit faptul că P. Ciprian, pentru a nu-i crea o stare de panică, i-a spus iniţial că leziunile suferite sunt ca urmare a căderii de pe o schelă si că nu a fost agresat, ulterior relatând cele petrecute. În cauză poliţistii desfăsoară activităţi pentru depistarea autorului, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală. În funcţie de numărul de îngrijiri medicale acordate victimei, la finalizarea cercetărilor se va face propunerea legală prin Parchet.

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate