LocativServ ținea ascunse peste 60 locuințe libere

15

În ultima ședință de Consiliu Local s-au alocat vreo 60 locuințe ANL tinerilor care îndeplineau condițiile pentru a obține o astfel de locuință. Deși în urmă cu o lună de zile aceste locuințe nu existau teoretic, imediat cum s-a schimbat conducerea la LocativServ au ieșit de unde erau dosite 60 de locuințe.

Ce avea în cap fosta conducere a Locativ Srev de ținea nealocate aceste apartamente e greu de spus, mai ales că vorbim de un director pus de PSD iar marea majoritate a chiriașilor ANL sunt votanți de stânga.

Să fii director de la PSD și să ai posibilitatea să ieși public să spui că ai 60 de apartamente pe care le transmiți primăriei pentru a se da tinerilor dar tu să alegi să le ții la blat ca acum liberalii să facă gălăgie, nu e decât un deserviciu adus celor care te-au propulsat în funcție și au avut încredere în tine.

Completare art: Iosub Jănel, fostul director al LocativServ, drept la replică:

Dacă vă aduceți aminte perioada când eram director general, am pus la dispoziție toate locuințele și am făcut scandal către primărie deoarece un număr de 45 de locuințe le dădusem spre reparație primăriei de circa 4 luni de zile. Referitor că aș fi ținut eu ascunse 60 de locuințe este cea mai mare aberație pe care o poate debita un primar care nu are nici o noimă în administrația publică locală și aici argumentez următorul fapt: nu Janel Iosub sau directorul de la LocativServ repartizează locuințele ANL, ci Curelariu, șeful departamentului, subordonatul lui Chitic, împreună cu Chitic -primarul și Pecic, pe un clasament știut de ei. Deci nu aveam eu cum să țin locuințe, ca să ce? Deci, este o logică elementară. Nu poți ține, director la Locativ, locuințe, pentru că ei le repartizează. Simplu! Minciuni, aberații și tot timpul minciuni, și minciuni și minciuni…

Am fost și am scos documente în conformitate cu originalul de la Registrul Comerțului, documente care atestă abuzurile și ilegalitățile în formă continuată la ordinul primarului Dragoș Chitic, care a trimis pe consilierul local Ciobanu Valentin și Olariu Adrian să execute Consiliul de Administrație la aceeași zi, la aceeași zi să schimbe Consiliul de Administrație cu Consiliul de Administrație numit de ei, să mă demită pe mine abuziv. Nu este data de înregistrare pe data de 05 iulie, se vede la Registrul Comerțului că ei au dus actele repede pe 6 iulie, pe 7 iulie Registrul Comerțului constată mari abateri și ilegalități comise de AGA-mani prin, spune acolo, nu sunt semnăturile tuturor acționarilor, Consiliul de Administrație nu a dat la notarul public semnăturile specimene, nu au dat datele cu caracter personal, ba chiar mai mult, Iftimie Constantin Lucian avea cazier fiscal, nu putea să fie membru în Consiliul de Administrație. Termen, 21.04.2017, deci erau ilegali. Pe data de 19 iulie se judecă, după ce schimbă pe Iftimie Lucian Constantin și aduce alt membru CA, judecătorul aprobă în data de 19 constituirea noului Consiliu de Administrație, care, din data de 20, conform legislației în vigoare, își poate produce efecte juridice, deci tot ce s-a votat și s-a semnat de pe data de 5 și m-a dat pe mine abuziv, până pe data de 20, sunt ilegalități. Am văzut că se vorbește despre eficientizarea societății. Când era Janel Iosub director general erau 3 membrii în Consiliul de Administrație. Acum sunt 5 membri în CA, ba mai mult, au adus 3 persoane pe care eu le-am desfăcut contractul de muncă și le-au reangajat. Care este eficientizarea, mă întreb?

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
15 Comentarii
 1. Ariana Angelo spune

  Dar ne sufoca cu indolenta lor ! Platim gunoiul ca sa vina sa-l ridice o data pe saptamana nesimtitii si banii si-i baga la ei in buzunar.Nimanui nu-i pasa de viata noastra.Imi voi face dreptate singura si voi chema presa sa vada ,daca maine nu vom gasi intelegere la viceprimar.De acum inainte nu ma voi mai inchina nimanui daca am dreptate.Trebuie sa stie ca a venit timpul sa nu-si mai bata joc de noi si munca noastra.

 2. Gabriela Gaby spune

  Corect ,,Lacră,,

 3. Justitiarul De Neamt spune

  Aha , stati asa , am uitat ca trebuie sa – i dai unuia din comisia pentru case vreo 2000 euro ca sa – si mai ieie o masina cumva noua, maine poimaine il vad cu un Lamborghini prin oras

 4. Ariana Angelo spune

  Avem ce am votat. Oameni de nimic , plini de sine care daca te duci la ei cu o problema te privesc de sus ca si cum ti-ar zice,,Ce mai vrea si asta de la mine?”,nici nu te aud fiindca sunt cu gandul la afacerile lor murdare.Sunt umflati , de abia respira si de atata cafea transpira ca niste porci.Au impresia ca vor mosteni scaunele, uita ca uneori picioarele lor cedeaza sub greutatea lor mare si ajung direct la ,,Mititica’ , unde se imbolnavesc subit.Dar acolo coboara cu picioarele pe pamant.Dar traiul este in continuare bun.Au celule confort sporit.In loc sa le confiste averile le mai dau 20 milioane pe luna pentru hrana si odihna.Un muncitor munceste 12 ore din 24 pe zi si ia 10.Nu o duc bine?

 5. Alexandra Pascu spune

  Foarte posibil! Nu înțeleg un lucru. Pentru cei ce muncesc și au serviciul în oraș, locuințe ANL în Piatra Neamț nu s-au găsit. Doar în cartier Speranța mi s-a dat o locuință unde nu aveam nimic … Nici căldură, nici apa, nici electricitate, unde ca și „vecini” trebuia să am pe clanul ” nu mai rețin numele” , in condițiile in care trebuia să mă mut cu un copil mic. Iar când m-am dus la locativ să întreb cum e posibil sa accept o astfel de locuință nu știau cum să mă dea dânșii mai repede afară din birou. Bineînțeles că am refuzat locuința pentru că nu aveam cum sa o accept. Sunt mai avantajați asistații social decât cei ce muncesc. Nu se face nici o diferența! Nu mi se pare normal.

  1. Catalin Dabija spune

   La fel am patit si eu .

 6. cristi iancu spune

  pune un document care sa ateste cele ce le afirmi cu muuulta tarie. Asa pe vorbe parerea mea iti faci mari probleme, crede-ma!

 7. Lena Marian spune

  Cum ascunse? Pina cind, dle primar ?

 8. XX spune

  Cind se vor elibera locuintele detinute de niste sportive pentru care patronul clubului a primit bani de la primarie si a construit 3 vile unde sa le gazduiasca dar le-a ocupat el si familia lui?

 9. Cercel Danut spune

  Nu va faceti probleme , ca nici dacă se deschide vreo anchetă, (pe mine ma bușește râsul) nu o sa găsiți niciun vinovat. Nu s-au ,,uns,, balamalele cum trebuie nu vezi nimic!

 10. Monte Santo spune

  pentru cei cu Pile!!

 11. Irina Ana spune

  O adevărată mafie , și corupți.

 12. Lacramioara Mihaila spune

  Niste nesimtiti..Care dadea mai mult,primea locuinta,simplu.Ar trebui sa li se intocmeasca dosar penal

 13. Roxi Dent spune

  De ce nu i se face dosar penal? Motive sunt cu duiumul.

 14. Ursu Maria spune

  Au si ei oamenii lor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate