Locativserv închiriază două spații în clădirea Forum Center

0

S.C Locativserv S.R.L închiriază la etajul III, în incinta clădirii Forum Center, situata pe str. Cuejdi, nr. 1 B, lângă Piața Centrală, doua spații:

-Spatiu in suprafata de 25 mp.

– Spațiu în suprafață de 35 mp;

Prețurile de închiriere                                
Pentru stabilirea prețului chiriei se pleacă de la un preț de baza de 3 euro/mp de spațiu închiriat în poziție medie pentru o suprafață cuprinsă între 20 și 35 mp, asupra căruia intervin următoarele criterii de modificare a prețului de bază:
1) În funcție de zona de amplasare (spații situate lângă căile de acces, intrări, ascensoare, scări rulante) – preț de bază + 30%.
2) În funcție de suprafața închiriată:
< 10 mp preț de bază + 15%; 10 – 20 mp preț de bază + 10%; 20-35 mp preț de bază; 35 – 50 mp preț de bază – 5%; > 50 mp preț de bază – 10%.
3) În funcție de specificul de activitate (servicii alimentare – fast food, baruri, cafenele, terase etc.) – preț de bază + 10%.
Notă: Procentele se cumulează în funcție de spațiul închiriat.
Ex. Fast food situat la intrarea în cladirea Forum Center în suprafață de 14 mp: 3 euro + 30% (procent pentru zona I) + 10% (procent pentru suprafață de 10-20 mp) + 10% activități fast food.
Situații speciale de chirii practicate:
– Reclame exterioare de tip banner – 0,5 euro/mp;
– Atm – uri bancare – 100 euro/bucată.

Relații la telefon: 0233/220 430;
Clădirea Forum Center este amplasată lângă Piața Centrală la intersecția principalelor cartiere ale municipiului și la o distanță optimă de gară, autogări, centrul orașului și telegondolă.
Localizarea Mall-ului lângă Piața Centrală asigură vadul propice desfășurării oricărui tip de activități.
Cădirea Forum Center găzduiește activitatea următoarelor servicii: Evidența Populației, Locativserv, Directia de Taxe și Impozite, Parking, care asigură un trafic mare de persoane.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate