Limuzina electrică Mercedes cu 770 km autonomie

0

EQS este primul parc auto de lux complet electric de la Mercedes-EQ. Cu aceasta, Mercedes-EQ redefineste acest segment de vehicule. EQS este, de asemenea, primul model care se bazează pe arhitectura modulară pentru vehiculele electrice de lux și de clasă executivă. Combinând tehnologie, design, funcționalitate și conectivitate, EQS încântă atât șoferii, cât și pasagerii. 

Primele modele de pe piață vor fi EQS 450+ cu 245 kW și EQS 580 4MATIC cu 385 kW .Lansarea noului Mercedes-Benz EQS este programată în a doua parte a anului. 

Conceput pentru a fi durabil

Ca parte a inițiativei sale Ambition 2039, Mercedes-Benz lucrează la oferirea unei flote auto noi neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon. Până în 2030, compania dorește ca mai mult de jumătate din mașinile pe care le vinde să dispună de sisteme de acționare electrică – aceasta include vehicule complet electrice și hibrizi conectabili. 

În multe domenii, Mercedes-Benz se gândește deja la ziua de mâine: noul EQS este conceput pentru a fi durabil. Vehiculele sunt produse într-o manieră neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon și se utilizează materiale pentru economisirea resurselor, cum ar fi covoarele din fire reciclate. Acest lucru se datorează faptului că Mercedes-Benz are în vedere întregul lanț valoric, de la dezvoltare și rețeaua de furnizori până la propria producție. Mercedes-Benz AG și-a confirmat obiectivele de protecție climatică prin Inițiativa țintelor bazate pe știință (SBTI).

EQS pare să fie până la această oră cea mai aerodinamică mașină de producție din lume. 

Noua generație de baterii cu densitate mai mare de energie

Cu autonomii de până la 770 de kilometri (WLTP) și o putere de până la 385 kW , sistemul de propulsie al EQS îndeplinește, de asemenea, toate așteptările unui sedan progresiv din segmentul Clasei S. Este planificată o versiune performantă cu până la 560 kW . Toate modelele EQS au un sistem de propulsie electric (eATS) pe puntea spate, în timp ce versiunile cu 4MATIC au și un eATS pe puntea față.

Programe inteligente de încărcare

EQS poate fi încărcat cu până la 200 kW la stațiile de încărcare rapidă cu curent continuu. Puterea pentru încă 300 de kilometri (WLTP) este reîncărcată în doar 15 minute.

Direcție standard pe puntea spate

Direcția standard pe puntea spate cu un unghi de direcție de până la 4,5 grade contribuie la impresia dinamică și utilă a EQS. Alternativ, direcția pe puntea spate cu un unghi de direcție de până la zece grade poate fi comandată sau activată ulterior. Acest lucru permite un cerc de rotație de 10,9 metri pentru EQS, care are peste cinci metri lungime. Aceasta corespunde cercului de rotație al multor modele din clasa compactă. Unghiurile și traiectoriile punții spate respective sunt afișate în meniul modului de conducere de pe afișajul central.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate