Liceenii din Neamț, față în față cu Forțele Aeriene/ Survolare în zona Turnului, marți

0
Săptămâna asta să luați altitudine!!!

Marți, 20 noiembrie, Centrul Militar Județean Neamț prin Biroul informare-recrutare, cu sprijinul Statului Major al Forțelor Aeriene organizează prezentarea ofertei educaționale a forțelor aeriene din compunerea Ministerului Apărării Naționale.

În municipiul Roman acțiunea se va desfășura la sediul Colegiului Național “Roman Vodă” între orele 09.00-10.30.

În municipiul Piatra Neamț, între orele 12.30-14.00 întâlnirea va avea loc prin amabilitatea și deschiderea deplină a conducerii Consiliului Județean Neamț, respectiv prin implicarea directă a Instituției Prefectului, în sala de festivități “Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț.

Liceenii invitați provin din cadrul Colegiului Național “Petru Rareș”, Colegiului Național “Calistrat Hogaș”, Colegiului Tehnologic “Spiru Haret” și Colegiului Național “Gheorghe Asachi”. 

În cadrul evenimentului se va sublinia importanța Forțelor Aeriene Române și tipurile de misiuni executate de către militarii români în teatrele de operații, se va prezenta oferta educațională și nu în ultimul rând se va asigura interacțiunea tinerilor din liceele nemțene cu piloți, personal navigant și nenavigant, cu studenți/elevi ai Academiei Forțelor Aeriene “Henri Coandă” și ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene “Traian Vuia”.

Ca element de noutate și atractivitate, în funcție de condițiile meteorologice ce vor fi la data și ora stabilită, Statul Major al Forțelor Aeriene a planificat și survolarea locațiilor cu aeronave aparținând Bazei 95 Aeriene!!!, transmite Centrul Militar Județean Neamț.

Potrivit unor surse, principalul punct de survolare va fi zona Turnului lui Ștefan cel Mare din Piatra Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate