Liberalii se uită de un an la intersecția de la Girov ca veverița la Turnul Eiffel

1

De un an de zile de când sunt la guvernare, băieții de la PNL nu au pus un metru de asfalt în Neamț și nu au construit nici măcar un gard, dar în schimb se chinuie să pună un semafor la intersecția de la Girov unde sunt accidente după accidente. Presa PNL-ului a numit-o ”intersecția morții” pe vremea când guvernarea era la PSD. Acum nu mai scot un cuvânt.

Pe vremea guvernării PSD, liberalii ne povesteau cât de incompetenți sunt PSD-iștii că nu pot rezolva problema acestei intersecții și că să voteze lumea PNL că vin ei și rezolvă pe loc. Și au venit la guvernare. Și de un an de zile se uită la intersecția de la Girov ca veverița la Turnul Eiffel. Prin iunie au zis ca pun semafor, în septembrie l-au montat și de atunci nu au fost în stare să îl pornească.

Păi dacă băieților de la PNL le ia un an de zile să pună un semafor în ”intersecția morții”, cam cât le va lua să facă orice altceva în județul Neamț?

Or fi fost PSD-iștii cu probleme, dar băieții ăștia de la PNL nu sunt în stare de nimic. Numai gargară și scandal. De făcut nu au făcut nimic de un an de când sunt la guvernare.

Iosub Robert

dolinex
1 Comentariu
  1. Dan spune

    pai PNL e aceeasi mizerie ca PSD. Nu e de mirare ca nu rezolva problema. Nici PSD nu a reusit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate