Cică intersecția de la Girov ar fi trebuit să fie semaforizată până acum, dar PNL promite și uită…

4
ARHIVĂ

Tocmai ce a fost din nou un accident în intersecția de la Căciulești – Girov unde prefectul și cei de la Drumurile subordonate guvernului PNL anunțau că până la finele lunii august acea intersecție va fi semaforizată.

Mai că era să-i credem după cum explicau ei cu năduf că vor rezolva ce nu au fost în stare PSD-iștii, dar după cum vedem cu toții nu au semaforizat nimic, deși e vorba de viețile oamenilor.

Și mai penibil este faptul că de aproape un an de când sunt liberalii la guvernare, semaforizarea intersecției de la Girov a fost singurul angajament ferm luat în Neamț și nici măcar pe acesta nu l-au respectat. Ce pretenții să mai ai de la ei să își respecte alte promisiuni pe care le fac acum în campanie pe bandă rulantă?

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Petre Cojoc spune

  Inca nu si-au umplut buzunarele, de-aia n-au facut-o!

 2. andrei spune

  nu cumva Arsene trebuia sa rezolve problema asta?

 3. unu spune

  tot e bine ca n-au reusit sa monteze steagul de 100.000 de euro; la Girov trebuie un sens giratoriu ca-n Bulgaria cu diametrul de 50 de m, pt cine a mers acolo stie despre ce vorbesc, au si giratorii cu diametrul de 150 m, mergi cu 70 kmh prin ele

 4. Radu spune

  Dar cât amar de vreme au fost sub guvern PSD nu au fost accidente? De ce nu au rezolvat-o ei?

  ADMIN: Pai ei au plecat de la guvernare și au venit alții care au spus că sunt mai buni :)))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate