Liberalii pietreni povestesc ce au găsit în societățile Consiliului Local

0

După preluarea controlului asupra Publiserv și Locativserv, liberalii nemțeni au făcut o conferință de presă în care au povestit ce au găsit la cele două societăți ale primăriei.
Conferința de presă în varianta integrală o găsiți mai jos. Nouă două lucruri ne-au atras atenția.

La Locativserv, fostul director si-a arătat nivelul printr-o factură emisă de un hotel de lux din Brașov unde marele director se cazase. Factura conținea pe lânga altele și produsele din minibarul din cameră. Mai concret, omul a ras tot ce găsit prin minibarul din camera de hotel unde de regulă stau băuturile alcoolice. Nu știm dacă a luat și săpunul, prosopul, hârtia igienică sau încălțătorul, dar prin minibar se pare că a făcut curățenie pe banii Locativserv.

Un alt aspect care ni s-a părut de prost gust a fost finanțarea unui ONG care se ocupă printre altele cu reclamat aleși locali, în special de dreapta, pe la instituțiile statului, în special ANI. Dacă am ajuns să sponsorizăm delațiunea, înseamnă că am ajuns rău de tot în acest oraș, mai ales că vorbim de tipul de delațiune care crează doar deranj, nu demascarea vreunei hoții.

Mai multe în conferinta de presă de mai jos.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate