Liberalii pietreni au luat orașul la pas

0

Într-o acțiune preelectorală ce vizează promovarea Autostrăzii Unirii, dar și candidații la europarlamentare ai PNL, liberalii au luat orașul la pas stând de vorbă cu oamenii și împărțind pliante.

O misiune grea spre imposibilă din partea liberalilor pietreni care nu doar că trebuie să promoveze o lista cu personaje precum Vasile Blaga, dar nici nu sunt sprijiniți real de PNL Neamț care are un comportament de parcă face tot posibilul să ”ajute” PNL Piatra-Neamț să își ”rupă gâtul” cu un scor electoral slab.

Din păcate pentru ei, liberalii nemțeni nu au la această oră nici un ”dușman” politic care să le poată face mai multe daune electorale decât își pot face singuri prin luptele interne care, de multe ori, nici nu au o miză reală, ci se bazează pe orgolii și multă paranoia.

Cu tot respectul pentru eforturile politice ale echipei liberale de la Piatra-Neamț, fără o conducere județeană care să pună pe primul plan interesele PNL Neamț, viitorul PNL în acest județ nu arată bine deloc.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate