Liberalii au ieșit la cerșit atenția lui Ionel Arsene?

0
Foto pamflet

Șeful PNL Neamț a ieșit public într-o conferință de presă în care, pe lângă multe derapaje și minciuni, a dat în Ionel Arsene, președintele PSD, din toate pozițiile. ”Baron, cercetat, cheltuie banii după bunul plac” și alte expresii din repertoriul liberalilor nemțeni.

Reacția lui Ionel Arsene la clăbucii făcuți de liberali a fost o postare în care anunța demararea unui proiect cu un complex de agrement ce va ocupa o suprafață de peste 60 de hectare. O reacție de genul ”voi faceți scandal că eu fac proiect și nu am timp să mă bălăcăresc cu voi.”

Această atitudine a PNL Neamț prin care parcă se cerșește atenția lui Ionel Arsene, atacându-l cu disperare în speranța unei reacții, este oarecum de înțeles. Aceasta e singura strategie pe care o pot aplica cei de la PNL. Ei sunt în situația în care după doi ani de stat la guvernare nu pot pune pe masă în fața propriului electorat nicio realizare palpabilă la Neamț. O stradă, un pod, o grădiniță sau orice altceva. Nici de acum încolo nu prea se întrevăd șanse să aibă cu ce să se laude, așadar singura lor variantă este să facă scandal. Cam așa fac și cei de la UDMR din Harghita. Când văd că nu au cu ce să iasă în fața propriului electorat mai dau jos un steag românesc, mai pun unul secuiesc și își produc singuri o temă de scandal cu care să mute atenția de la faptul că de fapt nu fac nimic.

Mai mult de atât, această situație în care PNL Neamț caută cu disperare scandal cu Ionel Arsene se datorează și luptelor interne din filiala liberală unde președintele filialei simte că scapă lucrurile de sub control și dorește sau l-a învățat cineva să își dorească să se definească drept un luptător contra lui Ionel Arsene și a PSD-ului, o strategie nefericită căci cu această strategie au pierdut alegerile.

Și acum să fim umani. Ce suflet să ai să te superi pe liberali că se comportă de parcă ar cerși atenția și scandalul? Trebuie să-i înțelegi. Atât le-a mai rămas? La Piatra-Neamț, după 4 ani de Carabelea, 10% este un procent optimist, la Bicaz nicio șansă, la Târgu Neamț nici măcar nu se apropie, la Roznov treburile nu merg bine, iar la Roman și-au scos pe tușă locomotiva Leoreanu. Într-un asemenea picaj, cu AUR care îi mută pe locul 3 în sondaje și cu aleși locali aproape invizibili, președintele PNL Neamț chiar nu are altă variantă decât să se sacrifice căutând să fie băgat în seamă ca să arate că mai contează, doar că are ghinion și nu e luat în seamă sau poate Arsene chiar nu are timp să-i răspundă.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate