Liberalii au decis să nu îl mai susțină pe Carabelea

8

Pe plan local, PNL e împărțit în mai multe grupuri interne în funcție de interesele politice sau financiare ale fiecăruia. Fiecare dintre aceste grupuri are ca principală țintă puterea în interiorul organizației.

Începând de la finele anului trecut, în aproape toate grupurile liberale locale s-a discutat subiectul ”primarul Carabelea” și toți au ajuns la aceeași concluzie: nu mai trebuie susținut pentru o viitoare candidatură. Unii chiar spun că ar fi bine să își piardă mandatul de primar, deoarece după patru ani de Carabelea nu vor mai avea nicio șansă electorala la Piatra-Neamț.

Din punctul de vedere al celor care nu mai vor să îl susțină, Carabelea produce mari daune de imagine partidului și nu face decât ce vrea el, nu se consultă cu cei care l-au ajutat să ajungă primar și nici nu face aproape nimic din ce-i sugerează aceștia. Nu știm să vă spunem dacă în realitate Carabelea nu își ascultă colegii pentru că a devenit arogant și crede că le știe pe toate sau pentru că unii colegi îi cer să facă lucruri dincolo de limita legii. Cert este că deși grupurile din interiorul PNL sunt rivale, pe subiectul Andrei Carabelea au aceeași opinie.

Din câte se pare, momentan unii dintre cei care vor să se lepede de Carabelea nu prea au ce face, el fiind pe funcție. Planul este ca la următoarele alegeri sau dacă se poate chiar mai repede, să-i propună un loc pe lista de parlamentare, dar pe ultima sută de metri să îl mute pe un loc neeligibil și așa să îl scoată din joc. Alții zic că ar trebui să i se ofere lui Carabelea un post bine plătit undeva, iar după ce îl scot din joc să îl dea afară.

Ce nu iau în calcul liberalii care vor să se lepede de Carabelea este posibilitate ca atunci când se va simți încolțit și nu va mai avea nimic de pierdut, acesta să se detoneze și să-i prindă suflul exploziei și pe ei.

8 Comentarii
 1. Adrian spune

  Bravo Carabelea !

 2. vali spune

  . Jajul facut de precedentii primari a dus orasul in datorii enorme. Coruptia si spaga a guvernat primaria P. Nt in precedentele mandate. Pinalti este puscarias cu state vechi, Chitic are dosare. Cand vine un primar corect sariti cu biciul pe el. Barfiti si duceti lumea in eroare.

 3. Alexandrion spune

  Mai terminați cu prostiile. Omul ce o face el mai bine decât ce au făcut Chitic și Bogdănel în fosta administrație. Se ajunsese atâta de jos, că efectiv acum nu mai este alt drum decât în sus. Are multe de învățat domnul primar, dar realist vorbind, se vede că nu e un corupt. Cel mult există diverși care pun presiuni pe el pentru niște contracte. Este supus unei presiuni uriașe, in special din partea unor indivizi care cred că dacă au fost cândva viceprimari, li se cuvine acum orice. Dați-i o șansă și domnului Carabelea. Până la urmă, era singurul om cât de cât votabil pe buletinul de vot.

 4. vasile r spune

  domnilor consilieri locali si presedinti de organizatii al partidelor politice din Piatra Neamt vinovat de ce se intampla in primaria orasului nu este vinovat numai acest primar ci si consilierii locali, care dupa cum se vede nu au facut nimic in aceasta perioada de mandat , stim foarte bine ca consilierii locali propun si iau hotariri cu privire la buna functionare a primariei precum hotarari privind taxele si impozitele, hotarari privind vanzarea cladirilor, a spatiilor precum a terenurilor de pe domeniul public, asa ca e bine sa verificati si ce a facut consilierii PNL si magariile care le fac in interes personal.
  Cu privire la primar se face referendum pentru alegerea unui al primar demn pentru acest oras

 5. Botezatu Ion spune

  Nu face jocul mafiei ?!?!. Ce poate să facă având o primărie plină de datorii ?!?!.Nu place că nu se compromite ?!?!.Și mai vrem să se implice tinerii și oamenii onești ?!?!.De la început un nucleu de hodorogi din oraș au vrut să-l de-a jos !!!!.

  1. Andrei Varga spune

   Stații autobuz de 60 000de euro, trecerea de cale ferată de la ștrand mai scumpă decât casa poporul, gâtuirea traficului rutier ce urmează, închiderea parcului zoo, tăierea laolaltă a castanilor, podul dărâmat la piața de care văd că nu se ocupă, asfaltarea de pe Fermelor, și câte și mai câte le cunoști?
   A, și învăța ceva gramatica, că dea nu are cratima și ne rade internetul.

 6. Andrei Varga spune

  De departe cea mai neagră perioada a unui municipiu bimilenar, o rușine edilitară.
  După această caricatura nici măcar o urmă de zoaie pe geam nu va rămâne.

 7. FLORIN spune

  Daca mafia PDL-ista care a distrus acest oras si l-a furat cu zeci de milioane euro nu il mai sustine pe Carabelea, e un semn bun ca face ce trebuie.
  Bravo Carabelea!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate