ISJ Neamț: Legume și fructe pentru copii și familii din medii defavorizate

0

donatie

În perioada 14-18 noiembrie 2016, 3.880 de elevi și 400 de profesori din 34 de școli nemțene au participat la campania socială intitulată „Săptămâna legumelor și a fructelor donate”, conform unui comunicat remis de Inspectoratul Școlar Județean Neamț.
În cadrul acțiunii, care a făcut parte din activitățile specifice Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară, au fost colectate și donate 5.650 kilograme de fructe și legume. De asemenea, voluntarii și profesorii coordonatori care au luat parte la campanie au donat și alte produse alimentare: făină, ulei, zahăr, conserve și dulciuri
Beneficiarii campaniei au fost copii și familii din medii dezavantajate social și din centre implicate în protecția socială – Centrul Maternal Turturești, Complexul de Servicii „Elena Doamna” Piatra-Neamț, Centrul Social pentru copii „Acoperământul Maicii Domnului” și Centrul „Sf. Spiridon” de la Fundația „Iustin Pîrvu”, Asociația „Iubire și Speranță”, Fundația „Episcop Melchisedec”, Fundația Filantropică „Omenia”, Căminul pentru persoane vârstnice Roznov și Fundația „Calistrat Hogaș”.
Potrivit ISJ Neamț, campania socială „Săptămâna legumelor și a fructelor donate” a fost caracterizată de solidaritate, dăruire și implicare din partea voluntarilor.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate