IPJ Neamț: Manifestări organizate cu ocazia Zilei de 1 Decembrie 1918

0

1-3

În cinstea celor 98 de ani de la unirea tuturor românilor, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a avut loc, în ziua de 29 noiembrie, ședința festivă. Cu această ocazie, șeful Inspectoratului de Poliție Neamț, comisar şef Paul Tablan a prezentat ordinele și dispozițiile de avansare în gradul profesional următor înainte de îndeplinirea stagiului minim pentru 3 ofițeri și 4 agenți de poliție, efective ce aparțin structurilor operative din cadrul IPJ Neamț și s-au remarcat prin activitatea profesională depusă.Activitățile pentru marcarea zilei de 1 Decembrie, au fost demarate de la sfârșitul lunii noiembrie, de către IPJ Neamț prin organizarea de competiții sportive, la care au fost invitați și colegii din cadrul celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și din Ministerul Apărării Naționale, câștigătorii acestor competiții fiind premiați cu diplome și cupe.

În încheierea ședinței festive, inspectorul șef a adresat mesajul de 1 Decembrie atât polițiștilor, cât și românilor: La împlinirea a 98 de ani de la Marea Unire, noi, polițiștii, aducem un omagiu celor care, prin patriotism și sacrificiu, au desăvârșit România Mare. Ziua de 1 Decembrie reprezintă atât un reper important în istoria noastră, a românilor, cât și o zi în care ne demonstrăm din nopu profesionalismul. Poliția nemțeană este și în această zi la datorie, pentru ca toți românii să se bucure în liniște și siguranță de sărbătoarea României. Să fim uniți, să fim mândri că suntem români și polițiști în marea familie a Poliției Române și, indiferent în ce parte a țării sau a lumii ne desfășurăm activitatea, să sărbătorim împreună, așa cum se cuvine, Ziua României. La mulți ani români! La mulți ani România!

Joi, 01.12.2016, alături de colegii din cadrul celorlalte instituții MAI, polițiștii nemțeni vor participa la ceremonia și defilarea structurilor operative în  cadrul paradei militare, organizată de către Ministerul Apărării Naționale – Garnizoana Neamț în P-ța Ștefan cel Mare din municipiul Piatra Neamţ. iar structurile de siguranță publică vor asigura liniștea și ordinea publică cât și fluidizarea traficului în zona manifestărilor.

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate